MuziekMuziek

De Nissan Juke Nismo RS in niets subtiel maar met heel veel lol.

Auto’s rijden en testen, het is de droom van veel mannen. Ondanks dat ik weinig verstand van auto’s heb vind ik het echt te gek om met mooie auto’s te mogen rijden. Deze keer heb ik mij laten verrassen door een Nissan, ja echt door een Nissan!

DSC04690

Rijden met de Nissan Juke NISMO RS DIG-T 218

Heel eerlijk het merk Nissan roept bij mij nu niet echt heel spannende gevoelens op en ik ging dus erg bevooroordeeld richting Amsterdam (importeur). Na een kort gesprek gingen we de auto opzoeken en daar stond ie dan, de Nissan Juke Nismo RS DIG-T 218. Wat een totaal andere auto dan wat je zou verwachten van het merk Nissan. Sportief, jong en gewaagd dit is gewoon een super leuke auto. Oké, ik weet dat de vormen van de Nissan Juke bijzondere gevoelens opwekken bij mensen, either you hate it or love it. Er is bij de Nissan Juke geen middenweg, deze auto gaat niet op in het straatbeeld, hij zal altijd opvallen. Positief of negatief maar dat is een kwestie van smaak. Maar zo uitgesproken als de buitenkant is, is het rijgedrag van de Nissan Juke Nismo RS DIG-T 218 dat ook. Ik kreeg de handgeschakelde versie mee en dat is wanneer je altijd automaat rijd toch weer even wennen. Dat was gelukkig snel onder controle hahaha dat wel!! De auto is echter bijna niet te temmen, wat een beest van een auto! Nee, dit is geen leeuw of tijger, het is een klein fel opdondertje dat keihard van zich afbijt! De reden is omdat ie niet groots en comfortabel rijd. De Juke is gewoon een kart die je met zoveel lol door het verkeer heen stuurt.

DSC04691 DSC04712 DSC04723 DSC04732 DSC04735 DSC04747

Nissan Juke Nismo RS DIG-T 218 is niet subtiel

Alles aan de Juke Nismo RS DIG-T 218 is gewaagd, het uiterlijk en zijn rijgedrag. Wanneer je het gaspedaal intrapt dan schiet ie uit de startblokken. Bam, snel in de volgende versnelling om vervolgens met kleine uitbraakjes door te vliegen. Het zijn die kleine uitbraakjes die de auto bijzonder maken. Je hebt nooit 100% het gevoel de auto onder controle te hebben en toch ook weer wel. Dit gevoel geeft je de kick van het randje dat je kan opzoeken. Wauw, ik ben echt een controle freak en moest letterlijk even schakelen toen ik in de auto stapte. Na een week te hebben mogen spelen met de auto wist ik het zeker, dit is qua look’s en qua rijgedrag echt een B4men Auto. Ik geef de Nissan Juke Nismo RS DIG-T 218 een dik verdiende 9!

DSC04715 DSC04716 DSC04718 DSC04720 DSC04740 DSC04744 DSC04746 DSC04697

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer