Geen trends voor het voorjaar of zomer. Deze kapsels draag je nu!!

kapsel zonder styling product

Het einde van de winter is in zicht dat betekend dat we druk bezig zijn met het veranderen van onze kleding en misschien ook wel van je ‘style’. Het veranderen van de seizoenen biedt jouw in ieder geval wel een goede mogelijkheid om eens rond te kijken en je uiterlijk weer aan te passen. Ik merk zelf ook dat het erg lastig is om zomaar te veranderen van stijl. Ik heb mijn haar vaak erg strak gedragen en toch weet ik alweer meer dan een half jaar dat de kapsels echt gaan veranderen. Doordat er op straat nog heel erg veel mannen met juist het strakke kapsel lopen, valt het dus niet heel erg op wanneer ook ik dus nog even lekker comfortabel kan blijven hangen in de strakke kapsels. Toch vind ik het nu ook wel eens tijd worden om het te gaan aanpassen. Als ik blijf roepen dat je het “moet”(wat heet moeten) veranderen maar ik doe het zelf niet ….tja, dan wordt het niet echt geloofwaardig toch??

DSC03893
Mijn kapsel geïnspireerd op Mannenkapsels 2016

Mannenkapsels 2016

Zoals ik al eerder op de blog heb voorspeld, wordt nu met de nieuwe haarmode lijn 2016 echt heel erg duidelijk. De strakke kapsels zijn uit en de lossere meer natuurlijke kapsels zijn in. Maar wat wordt er nu precies bedoeld met niet strak en natuurlijker haar? Het is eigenlijk helemaal niet zo moeilijk hoor. De trend in mannenkapsels is er juist voor dat jij je altijd comfortabel kan voelen over je kapsel. Wanneer er wat plukjes uitsteken is dat alleen maar beter. Zijkanten die je graag iets meer gedekt houdt, geen probleem…juist goed! Krullen die je niet helemaal glad moet stijlen…kom maar op! Deze winter gaat om relaxt zijn en comfort. Niet alleen in je kapsel, je ziet het ook in de kleding terug maar daarover in een later artikel meer. Hoe je kapsel te dragen, ik laat het je graag zien in de volgende foto’s. Vindt je het lastig om het uit te leggen aan je kapper welk kapsel je graag wilt hebben, vergeet niet om één van deze foto’s mee te nemen.

Mannenkapsels 2016 in beeld

mannen kapsels inspiratie

Voor kapsel inspiratie, neem een kijkje op mijn B4men Pinterest Pagina

 Zo kan je deze kapsels het best kan stylen

Deze kapsels zijn erg goed te stijlen met matte haarproducten ik heb een filmpje waarin ik dit laat zien. Vergeet niet om je te abonneren op mijn youtube kanaal.

B4men op Social media

Wanneer je dit een leuk artikel vind vergeet het niet te delen met de Share knoppen bovenaan de pagina!! Vergeet ook de Facebookpagina en de Instagrampagina van B4men te like’n. Zo kunnen we verder groeien en nog veel meer mooie artikels maken!

-Facebook B4men

-Instagram B4men

-Youtube B4men

-Facebook B4men Barbershop

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer