MuziekMuziek

Absolut creatief!!

Film en series recensies / reviews

Absolut Vodka en striptekenaar Rafael Grampá.

Door een hele stoere samenwerking van Absolut Vodka en Novel Artist Rafael Grampá krijg jij de mogelijkheid om mee te werken aan een crowd-sourced animatiefilm. Hoe cool is dat!!

Next Frame 

De Next Frame is een project waar iedereen ter wereld zich bij kan aansluiten. Het idee achter dit project wordt erg mooi samengevat in de lijfspreuk van dit project ‘The future is not given, it’s yours to create’ . Braziliaanse striptekenaar, Rafael Grampá transformeerde zijn leven door zijn droom te volgen om een comic book artist te worden. Hij heeft het succes gevonden door nieuwe werelden te creëren met slechts een pen en zijn eigen fantasie. Next Frame daagt Grampa uit om zijn werk nog verder te ontwikkelen door het afstemmen van zijn verhaal op de interactie met de consument.

Hoe kan jij hier aan meewerken?

Kijk op de site van Absolut voor het hele verhaal en veel meer waanzinnige achtergrond info! Klik hier 

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer