MuziekMuziek

Live vanuit de Barbershop: een nieuw online “praat” programma

Jan Willem live vanuit de b4men barbershop

Live vanuit de Barbershop: een nieuw online “praat” programma. Bizarre tijden vragen soms om creative oplossingen. Deze corona tijd is de meeste gekke tijd die ik ooit het meegemaakt.

Ik ben nu al bijna 23 jaar kapper/barbier en in die 23 jaar heb ik nog nooit zo lang mijn vak niet kunnen uitoefenen. Dat voelt gek, vreemd en ergens ook wel een beetje oneerlijk. Ik heb nergens een stem in gehad en er werd keihard voor mij besloten dat ik dicht moest met mijn shop. Natuurlijk ben ik niet de enige ondernemer in deze situatie en zitten we met velen in hetzelfde schuitje. Maar goed, het zorgt er niet voor dat ik niet met mijn shop en klanten bezig ben. Ik ben barbier geworden omdat ik het geweldig vind om met mensen om te gaan. Juist dit moet ik nu missen! Daarom ben ik met een idee gekomen om toch nog in contact te blijven met mijn klant en volgers.

Jan Willem Huffmeijer met zijn eigen mannen praatprogramma

Live vanuit de Barbershop op maandagavond

Ik werd en wordt als barbier en blogger veel benaderd met allerlei vragen over de verzorging van mannen. Deze vragen kan ik nu niet meer beantwoorden in de barbershop. Ook is de B4men barbershop mijn connectie met de echte “mannenwereld”. Ik heb een gezin met drie vrouwen en na drie weken opgesloten zitten met hen, was ik hard toe aan wat mannen geklets.

Zo ontstond het idee van een livestream. Ik ben dan live in contact met mijn klanten en volgers. Ik kan allerlei vragen beantwoorden en gewoon lekker kletsen. Na de eerste sessie kreeg ik het idee om er echt een soort van “praatprogramma” van te maken. Een programma met gasten waardoor we meer informatie en diepgang krijgen. Na de tweede uitzending bleek dit inderdaad een goed idee. Het is echt super leuk om te doen en ook mijn kijkers waren blij met deze aanpak.

Hoe nu verder? Ga ik door?

Zo voor de corona tijd is dit erg tof om te doen. Maar wat als ik dadelijk weer open mag? Ik heb nog erg toffe onderwerpen, ideeën en gasten op mijn lijstje staan. Zal ik dan toch maar doorgaan? Ja, ik heb besloten om ook na de corona crisis door te gaan. Ik heb geen idee wat het mij gaat brengen of hoelang ik dit kan gaan doen. Maar het is gewoon te leuk om er zo snel al mee te stoppen.

Wat kan je dan allemaal verwachten? Ik ga er een tof programma van maken, waar ik zal beginnen met wat tips over mannenverzorging. Daarna krijgen we een gast die zich door mij laat interviewen. Omdat ik geen Harry Mens wil worden…. die alleen maar mensen in zijn show zichzelf laat promoten…..ga ik ook eens in de drie weken met twee andere mannen een panel vormen. Wij gaan dan aan de hand van stelling over mannenzaken praten. Daar komt die mannen gekkigheid weer terug in het programma.

Kom jij ook kijken naar “Live vanuit de Barbershop”.

Ik zou het super te gek vinden om er echt een heel tof programma van te maken met uiteraard veel kijkers en veel interactie. Dit kan natuurlijk alleen als jij ook kijkt. “Live vanuit de Barbershop” wordt live uitgezonden op maandavond om 20.00 uur en is te volgen op drie verschillende kanalen.

Dit was mijn 2e uitzending:

Wat je kan verwachten is hier alvast te zien. Dit was mijn 2e uitzending:

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer