MuziekMuziek

Een bijzonder cadeau voor mijn meiden en voor jou! Winactie My Jewellery.

Jan Willem met Beaudine en Amaranthe na het ontvangen van een cadeau van My Jewellery

Een bijzonder cadeau voor mijn meiden. Na de heftige tijden die wij de afgelopen tijd hebben gehad, werd het tijd voor iets bijzonders voor mijn meiden. Zij hebben heel veel moeten doorstaan en doen dat nog steeds. Toch hebben wij ze nooit horen klagen of waren ze niet strijdbaar. Toen ik pas een vraag kreeg of ik het leuk zou vinden om te kijken voor een toffe samenwerking met My Jewellery, twijfelde ik geen moment. Dit is iets heel leuks wat ik voor mij meiden kan doen. Uiteraard ben ik jou hierin niet vergeten. Daarom heb ik ook voor jou een leuke win-actie opgezet in samenwerking met My Jewellery.

My Jewellery meer dan alleen maar sieraden

Toen ik de vraag kreeg, dacht ik persoonlijk dat het om een website met alleen maar sieraden zou gaan. Ik kende de website zelf niet en nam dus snel een blik op de site. Het bleek een toffe site, waar ze echt veel meer verkopen dan alleen maar sieraden. Nu ben ik een typische man en mij zal je dus niet zo heel snel naar dit soort websites zien gaan. Ik heb de site ook voorgelegd aan mijn meiden en zeker mijn oudste dochter werd dolenthousiast. Zij is nu 13 jaar en ik denk dat deze website voor pubers en jonge vrouwen echt een must is. Mijn eigen vrouw vond de sieraden als initial ring, ketting en oorbellen ook erg mooi maar vond de kleding weer net wat te jong.

Beaudine en Amaranthe na het ontvangen van een cadeau van My Jewellery

Waarom komen ze nu naar mij?

Oké, My Jewellery is een leuke site maar waarom nu juist met mij een leuke samenwerking? Hierop was het antwoord eigenlijk heel simpel en leuk. Op mijn blog komen veel mannen / vaders die juist op deze site leuke cadeau’s kunnen vinden voor hun eigen vrouwen. Mannen vinden het vaak heel lastig om een leuk/mooi cadeau voor een vrouw te vinden. Niets mannelijks is mij vreemd, dus ik herkende het probleem meteen. Ook ik vind het erg lastig om mijn meiden te verrassen met een leuk en origineel cadeau. Na een rondkijkje op de site, kwam ik uit toch bij de sieraden. Voor de kleding zijn mijn meiden nog iets te jong maar sieraden, welke dame (jong of oud) houd hier niet van.

Dit hebben zij echt verdient

Ik heb gekozen voor een setje van oorbellen en een ketting met de eerste letter van hun naam. Door deze letter toe te voegen, maakt het de ketting en de oorbellen wel echt persoonlijker. Het zijn lastige tijden voor ons allemaal met deze corona crisis. Een blijk van waardering is dus echt op z’n plaats. Zoals gezegd hebben wij het afgelopen jaar heel veel shit gehad met de ziekte van onze oudste dochter. Nu komt daar de corona crisis ook nog eens overheen. Er wordt dus heel veel van onze kids gevraagd. Ondanks veel teleurstellingen, vakanties die niet doorgaan en stressvolle momenten thuis hebben wij ze nooit horen klagen. Dit is iets waar ik heel trots op ben. Ik heb een heel diep respect voor ze gekregen en dat wordt nu mooi beloont.

Jan Willem met Beaudine en Amaranthe na het ontvangen van een cadeau van My Jewellery

Win-actie My Jewellery en B4men

Zoals ik al eerder schreef hebben wij niet alleen maar aan onszelf gedacht. Ook voor jou heb ik een leuke actie bedacht. We moeten wat meer aan elkaar denken, dus ik heb voor jou samen met My Jewellery een toffe win-actie. Vertel ons op Facebook aan wie jij graag een cadeau wilt geven en waarom deze persoon dat verdient. Jij maakt dan kans op een shoptegoed van € 75,- bij My Jewellery.

De winnaar voor het shoptegoed van My Jewellery is Shirley Persoonlijk. Via een privé bericht neem ik contact op voor de verdere afhandeling. Niet gewonnen….niet getreurd het jaar is nog niet voorbij. Er komen nog meer win-acties op B4men.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer