Slippers voor mannen van Olukai, ben jij al zomerklaar?

Yes, we zitten weer in de zomer. Het zonnetje schijnt de afgelopen dagen flink en de thermometer geeft weer waardes van 25 plus aan. Ik ben er in ieder geval gek op en dat geldt eigenlijk voor heel mijn lijf behalve voor mijn voeten. Een hele dag opgesloten in dichte schoenen is eenmaal niet ideaal, althans dat vind ik. Ik ben daarom gek van slippers want deze geven een lekker luchtig gevoel. Toch heb ik altijd wat moeite met slippers, niet met slippers zelf maar om het juiste model te vinden. Ik ben opzoek naar slippers die naar het strand kunnen maar die ook onder een jeans gedragen kunnen worden. Meestal zijn strand slipper wel heel erg informeel en slippers die juist weer wat gekleder zijn worden vaak weer zo suf. Nu werd ik laatst op de slippers van Olukai gewezen en deze vond ik wel heel erg leuk en kunnen ook op allerlei manieren gedragen worden.

P5020925 P5020932

Olukai Slippers

De slippers van Olukai hebben alles wat ik persoonlijk zoek in een slipper. De slippers die ik heb uitgezocht zijn stoere slippers die prima naar het strand gedragen kunnen worden, maar als je even snel naar een leuk event moet, kunnen ze ook prima gecombineerd worden met een jeans. De vorm van het voetbed is erg prettig en ondersteund je voeten goed. Zo is het zelfs goed te doen om een flink stuk te lopen op deze slippers, iets wat ik normaal niet in mijn hoofd zou halen om op slippers te doen. Olukai slippers zijn voor mij geen compromis maar juist een mooi samensmelting van mijn wensen.

P5121056 P5121061

Zo draag ik mijn OluKai Nui

slipper slipper 1

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
1 comment
Written by Jan Willem Huffmeijer