De Baard Trends 2015

De baard trends 2015 zijn wel wat anders dan het afgelopen jaar, toen was de trend groot,groter, grootst. Dit jaar wordt de baard echter steeds kleiner. De mannen die nu gewend zijn aan hun baard zullen deze niet snel afscheren, de baard zal dus de komende jaren zeker nog wel zichtbaar blijven in het straatbeeld. Mannen zullen zich dus vooral gaan richten op het steeds meer eigen maken van de baard. Ik krijg steeds meer mannen bij mij in de barbershop die echt voor een eigen style gaan. De oneffenheden worden steeds beter geaccepteerd en als karakter van de baard uitgelegd.

Voorjaar 2015

De volle baard mag nog zeker, maar wordt wel netjes bijgehouden. De barbier blijft dus nog een belangrijke rol spelen(gelukkig maar hahaha) voor een nette en verzorgde baard. De baard zal richting de zomer korter gaan worden.

trends 2015 Gevonden op theultralinx.com

voorjaar 2015. Foto: theultralinx

trends 2015 themodereport

voorjaar 2015. Foto: themodereport

trends 2015 urbaneliam.

Richting de zomer wordt het korter. Foto: urbaneliam.

 

Zomer 2015

De zomer zal wat luchtiger gaan worden, de baard zal steeds een stapje korter worden en waarschijnlijk langzaam veranderen in een mooi stoppelbaardje.

trends 2015 Domenique Melchior for Next

De zomer trends 2015 is de stoppelbaard. Foto: Domenique Melchior for Next

080 Barcelona Spring-Summer 2015

Ook de volle maar dan wel getrimde baard mag nog steeds. Foto Desiqual

 

Najaar 2015

Ook in het najaar is de stoppelbaard de baard to be, we zijn dan inmiddels aan het gemak van de stoppelbaard gewend en dat willen we graag zo houden. Glad is echt een stap te ver voor veel mannen en dat zie ik dus nog niet zo snel gebeuren.

trends 2015 by Dolce & Gabana

Vanaf het najaar wordt het echt een stuk korter. Foto: Dolce & Gabana

trends 2015 by Umit Benan

najaar 2015. Foto: Umit Benan

Waar gaat jou voorkeur naar uit??gratis verzending Image Banner 728 x 90