MuziekMuziek

Gerust op reis met een visum via VisumBuitenland.nl

op reis met een visum

Het is geen geheim dat wij gek zijn op reizen. Of dat nu via een persreis naar Spanje is of gezellig met het hele gezin op kampeervakantie, wij vinden het heerlijk om een toffe trip te maken. Zoals jullie misschien weten, zouden wij eigenlijk in de herfstvakantie op vakantie naar Turkije gaan, maar is dat vanwege onze dochter’s gezondheid niet doorgegaan. We hadden wel alles al geregeld, waaronder een visum. Want om het land binnen te komen, heb je die nodig. Het kan nog weleens een gepuzzel zijn om zo’n visum te regelen, iets waar we niet perse op zitten te wachten. Wij zijn geen fan van al dat geregel. Jij ook niet? Dan hebben we goed nieuws! Er is namelijk een partij die alles voor je regelt. Heerlijk, toch?! 

Iedereen die weleens naar een land is afgereisd waar je een visum voor nodig hebt, kent de frustratie van een ingewikkelde aanvraag. Er zijn tientallen verschillende visums met elk zijn eigen regels. Daarbij zijn niet alle websites en helpdesks beschikbaar in het Nederlands, wat ook voor verwarring en onzekerheid kan zorgen. Zoals je leest is het dus heel makkelijk om het overzicht te verliezen en kan dit voor de nodige stress zorgen. 

Vliegen met een vliegtuig boven de wolken

Ik kwam in contact met het team van VisumBuitenland.nl. Dit visumbureau is de oplossing voor al jouw frustraties bij het aanvragen van de juiste reisdocumenten. Met een groot team van ervaren visumspecialisten staat er altijd iemand klaar om jou op een eenvoudige manier te helpen voldoen aan de visumregels van jouw vakantiebestemming.

Duidelijke en betrouwbare informatie

VisumBuitenland biedt eenvoudige aanvraagformulieren die elke stap in het proces voor jou uitleggen. Zo weet je wat er van jou verwacht wordt en wordt het je zo eenvoudig mogelijk gemaakt zodat je alles moeiteloos kunt invullen. Na afloop checken zij jouw aanvraag op veelvoorkomende fouten. Wist je dat er jaarlijks honderden reizigers hun vlucht missen omdat ze er op het vliegveld achterkomen dat zij hun paspoortnummer verkeerd hebben ingevuld en hun visum daardoor niet geldig is? Bij VisumBuitenland weten ze waar ze op moeten letten en nemen ze direct persoonlijk contact met je op wanneer zij dit soort fouten ontdekken. 

Wanneer heb ik een visum nodig?

Over het algemeen heb je voor reizen buiten de Europese Unie een visum of reistoestemming nodig. Bij VisumBuitenland kan je, naast Turkije (Visum Turkije), terecht voor visums in de volgende landen: Amerika: ESTA, Australië, Cambodja, Canada, China: Visum China, Cuba, Egypte, Indonesië, India, Kenia, Myanmar, Nieuw-Zeeland, Oman, Rusland, Sri Lanka, Tanzania, Thailand en Vietnam.

De wereld in je hand

Maar wat doen zij met mijn gegevens?

Toen ik over dit bureau en de werkwijze hoorde dacht ik direct: ‘Moet ik al mijn persoonsgegevens wel overhandigen? Is dat wel veilig? Wat gebeurt er daarna mee?’. Het blijft tenslotte altijd een risico om zomaar jouw vertrouwelijke gegevens te delen met derden. Je moet persoonsgegevens achter laten en soms zelfs een kopie van de paspoort. VisumBuitenland raadt aan om dit nooit via een website te doen die geen sterke technische beveiliging hebben. Zelf hebben zij hun website goed beveiligd met een SSL-certificaat en voldoet aan de privacywetgeving. Wordt de wet aangescherpt? Dan zal VisumBuitenland dit direct doorvoeren. Je gegevens worden met een encryptie versleuteld en opgeslagen op servers binnen de Europese Unie. Wanneer jouw visum is toegekend, worden de niet-noodzakelijke gegevens automatisch gewist binnen een paar dagen. Als zij jouw gegevens niet kunnen verwijderen, worden deze geanonimiseerd zodat het niet naar jou terug te leiden is. VisumBuitenland heeft hulp gekregen van het gerenommeerde internationale advocatenbureau TaylorWessing bij deze verwerking van persoonsgegevens, dus je kunt er vanuit gaan dat het volgens de wetgeving geregeld is!

Dit stelde mij al erg gerust, maar wat voor mij helemaal fijn was om te lezen was dat het bureau ook samenwerkt met D-reizen. Als zo’n grote en bekende reisorganisatie hun klanten adviseert om via dit bedrijf hun visums aan te vragen, dan zit het wel goed! 

Oh, en mocht je een keer met spoed moeten vertrekken of ben je helemaal vergeten een visum aan te vragen en heb je er met spoed 1 nodig? Vergeet dan de spoeddienst niet! In overleg heb je dezelfde dag nog het benodigde visum. Handig, toch? Zo kan je onbezorgd op reis. Dat scheelt weer een bak stress en een aantal nieuwe grijze haren!

Fijne vakantie! 😉

Instappen in het vliegtuig
Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer