MuziekMuziek

Wunder Wasser 4711 For Him, de nieuwe geur voor de zomer

4711 Wunderwasser Logo Darkblue_1

Ik heb even moeten nadenken toen ik deze geur binnen kreeg, 4711 dat ken ik wel ergens van?? Toen viel het kwartje, 4711 is een parfumhuis met heel veel historie. Het grootste succes wat zij hebben gehad is de klassieke geur 4711. Deze geur is al meer dan 222 jaar oud en is echt heel bekend bij mijn ouders en die van hen. Het maakte mij heel nieuwsgierig naar deze nieuwe Wunder Wasser en heel eerlijk, ik had al voordat ik het parfum geroken had een vooroordeel.

4711 Wunderwasser Men Flacon

Wunder Wasser For Him

Het nieuwe parfum van 4711 is deze Wunder Wasser en naast de geur voor mannen is hij er ook voor de dames. De Wunder Wasser heeft mij echt wel verrast. Het vooroordeel wat ik had, blijkt helemaal niet te kloppen. De geur is verre van oubollig. De Eau De Cologne heeft frisheid gecombineerd met kruidige houttonen. De naam Wunder Wasser doet qua geur de naam wel eer aan. De geur heeft de frisheid van de zee, denk hierbij aan citrustonen van mandarijn, citroen en bergamot. De frisse opening maakt snel plaats voor een kruidig hart met tonen van peper, iris, lavendel en steranijs. De geur veranderd na verloop van tijd in een sensuele geur en dan komt de basis van hout heel mooi naar voren. De geuren die je in de basis vind zijn sandelhout, teakhout en patchoeli.

4711 Wunderwasser Men Range

Wunder Wasser heeft mij laten zien dat vooroordelen het niet altijd bij het juiste eind hebben. Ik vind deze parfum een mooie zomerse geur voor mannen. Hip is deze geur niet maar hij is tijdloos, deze geur past van jong tot oud.

4711_Wunderwasser_-_Key-Visual_EN_MALE_-_rgb

De verkrijgbaarheid van Wunder Wasser For Him

De 4711 Wunder Wasser is goed  verkrijgbaar bij o.a. Kruidvat en D.A. en onafhankelijke drogisterijen. De prijs van de Eau De Cologne is € 15,95

Voor meer info kijk op de site van 4711 klik hier

4711_Wunderwasser_-_Key-Visual_EN_TWIN_quer_-_rgb

 

 

*advertorial

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer