MuziekMuziek

Welke kleding draag jij dit najaar? Dit zijn de trends voor de herfst 2016.

En toen was het alweer bijna oktober. We beginnen al aan de laatste maanden van 2016. Dat betekent dat we qua kleding inmiddels echt naar de nieuwe herfst en winter collecties gaan kijken. Deze herfst wordt niet heel uitbundig qua kleur en prints. Deze herfst gaan we meer uni kleuren dragen. Kleuren die we veel gaan zien zijn zwart, groen, grijs, beige, wit en een soort oud roze. Zodra we kleur dragen zal het tevens wat meer pastel en verwassen zijn. Als je het zo leest lijkt het allemaal een beetje saai, maar met de juiste combinaties kan het echt wel tof zijn. Combineren is  het keyword voor deze herfst. We gaan voor het stapeleffect. De herfst betekent ook dat we weer een jas aan moeten, helaas laat de temperatuur, vooral s’avonds het niet meer toe om zonder jas de deur uit te gaan. De jassen die we deze herfst gaan zien zijn de bomberjack, een camel kleurige 3/4 jas en de parka. Zeker de parka is een must en kan zowel casual als netjes gedragen worden. De herfst van 2016 wordt ingetogen maar zeker niet minder fashionable.

Inspiratie voor mannen herfst 2016. Dit zijn de trends dit najaar!

najaar-6 najaar-1 najaar-2 najaar-4 najaar-5

Wat is jouw favoriete kledingstuk voor het aankomende najaar? Laat het mij weten in de comments op de B4men Facebook Pagina.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
1 comment
Written by Jan Willem Huffmeijer