MuziekMuziek

De Week van B4men. Deze week komen jongensdromen uit!

Men!! Ik schrijf dit stukje met de spierpijn nog in mijn lijf van gisteren. Na twee weken niets doen vanwege onze vakantie en Boyd (onze berner pup) ben ik zondag weer gaan sporten. Ik ga jullie binnenkort hierover meer vertellen, maar ik ga het sporten echt serieuzer aanpakken en voor wie het leuk vind, ik ga ook op de blog hier meer aandacht aan geven. De afgelopen week is een week die weer een beetje vorm heeft gekregen. Na onze vakantie en de eerste dagen met Boyd, waren we het ritme even kwijt. Heerlijk om te ervaren hoe goed onze keus is geweest en hoe Boyd zo op zijn plaats is bij ons. Natuurlijk is het een pup met zijn puppy streken, maar het is een geweldige hond! Verder is de afgelopen week Marie Louise druk geweest met het veranderen van onze woonkamer. Hahaha, mensen die ons goed kennen zal het niets verbazen, want dit doet ze ongeveer 52 keer per jaar 😉 Ons huisjes krijgt binnenkort nog één grote verandering en dan zijn we in de woonkamer voorlopig weer even klaar….voor een paar weken waarschijnlijk 😉

img_0642

De Week van B4men. Jongensdromen komen uit!

Ik heb voor de blog al veel mooie auto’s getest en gereden, de afgelopen week was de Jaguar F-Pace aan de beurt en zoals iedere keer de afgelopen jaren, stelde hij ons niet teleur. (op een paar kritische nootjes na) Ik heb de auto inmiddels alweer ingeruild voor mijn grote jongensdroom, een Range Rover. Ik wil er eigenlijk nog niet te veel over zeggen, maar soms vallen dromen in duigen als je ze eenmaal mag bereiken, deze droom blijft (gelukkig) fier overeind! Snel meer op de blog uiteraard.

De Week van B4men in beeld:

img_0584
Soms kunnen we lekker genieten van een avondje bankhangen.
img_0598
Televisie kijken doen we tegenwoordig op deze manier.
img_0564
Yes, dit is genieten. Een heerlijk bord pasta met een huisgemaakte focaccia. Uiteraard begeleid met een glas negroni.
img_0626
Tijd voor een dutje. Deze week is de rust weer in de beestenboel gekomen en daar moesten ze even gebruik van maken.
img_0580
Hahaha zoals gezegd.
img_0576
Wij komen allemaal tot rust.
img_0648
Tijd om de boel nog even voor de herfst schoon te maken.
img_0545
Deze moest ik jullie even showen!! Gescoord bij de Xenox, deze te gekke en pittige hot sauce.
img_0575
Even tussen het klussen door aan de lunch, recept voor de focaccia zie hier.
img_0606
Ook voor mij is het werken nog nooit zo comfortabel geweest. Koude tenen heb ik niet meer.
img_0609
Zo het is weer eens nacht werk geworden. Tijd om naar bed te gaan.
img_0543
Lekker gek doen met mijn dochter.
img_0571
Wauw! de doggies gaan het inmiddels goed met elkaar vinden.
img_0620
Gisteren is mijn nieuwe broek van Tigha binnen gekomen en hij is echt heel gaaf.
img_0583
Zaterdagochtend, papa aan het werk en de meiden in joggingpak lekker op de bank.
jw-boekpresentatie
Zaterdagmiddag was ik als barbier aanwezig bij de presentatie van het Baardmannen boek!
img_0611
Cheers! Ik ben bij Jaguar Land Rover Nederland en ruil vandaag de Jaguar in voor de Range Rover…mijn jongensdroom.
img_0627
Rust in huis, dus daar liggen ze weer.
img_0654
Vandaag eten we bloemkool, lekker Hollands.

De B4men Barbershop in Beeld

img_0568
We hebben weer hard gewerkt deze week.
img_0604
Ik wil niet opscheppen, maar het hebben van internationale klanten heeft zo zijn voordelen. Een te gekke whisky van het eiland Hven! Wie kan dat overtreffen??
img_0587
Wat vind je van deze Baardmetamorfose. Voor!
img_0592
Na! Let ook stiekem op het haar dat is ook van mijn hand.
img_0601
Een van mijn moeilijkste klanten…qua haar dan! Maar als het haar in model zit, wel een heel gaaf kapsel.

Leuk artikel?? Help ons dan groeien!!

Help B4men groeien om zo nog meer daadkracht te krijgen voor nog leukere en betere artikelen op de blog. Waarmee je ons kan helpen? Like en Deel onze berichten en pagina’s op Facebook en Instagram.

-Facebook B4men
-Instagram B4men
-Youtube B4men
-Facebook B4men Barbershop
Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer