MuziekMuziek

De week van B4men: Wij zijn Vikingen geworden, Toffe Win-Actie en nog veel meer!

Maandag: Ik merk in mijn B4men Barbershop, dat veel mannen hun baard weer (wat) korter willen hebben. Zelf was/ben ik ook van plan hem korter te maken voor komende zomer. Ik ben er nog steeds niet helemaal uit wat ik wil….ook een barbier kan hier last van hebben! Ik was benieuwd naar wat andere baarddragers gaan doen komende zomer met hun baard. De meningen liepen uiteen van laten groeien tot inderdaad een stuk korter maken. Wat ga jij met je baard doen deze zomer? Laat het mij weten op de B4men Facebookpagina of in de comments onderaan het artikel.

Gaat de baard korter in de zomer?

Dinsdag: Wauw! Wat is het toch genieten van het mooie weer. Afgelopen zondag heb ik ook genoten van het mooie weer. Samen met mijn kinderen en mijn teamgenoot van Team B4men René Laenen. Met zijn allen hebben we namelijk de Strong Viking Family Run gelopen in Spaarnwoude. Het was echt super tof en ik ben echt ongelofelijk trots op de kids!

B4men Persoonlijk: Wij zijn gedoopt tot vikingen!!

Woensdag: Al een tijdje ben ik flink aan het sporten en tijdens het sporten wil ik wel muziek kunnen luisteren. Ik kreeg altijd ruzie met uitvallende oortjes en ik was dan ook erg nieuwsgierig toen ik een hoofdtelefoon van Aftershokz mocht proberen. Met deze hoofdtelefoon beluister je namelijk muziek via je kaakbeen en niet via je gehoorgang. In onderstaande review geef ik mijn mening of dit werkt of niet.

Review: Aftershokz wireless bone conduction hoofdtelefoon. Muziek tot op het bot.

Donderdag: Er wordt wel eens gezegd dat mannenzweet ‘sexy’ is, maar ik voel dat zelf niet zo. Gelukkig kun je er wel veel aan doen om geen last te krijgen van het zweten. Ik merk dat ik met het ouder worden ook meer last heb gekregen van zweten, zeker onder mijn oksels. Met mijn werk als barbier, waarbij ik natuurlijk dicht op mijn klanten sta, kan ik het zweten missen als kiespijn. Mocht jij nog goede tips hebben tegen het zweten, dan hoor ik dit graag!

Bleghhh, weg met die zweetlucht en zweetplekken! Zo pak je zweet aan.

Vrijdag: Yes!!!! Mooi weer betekent ook dat we weer korte broeken kunnen dragen. Ik draag het liefst het hele jaar korte broeken maar helaas laten de temperaturen in Nederland dit niet altijd toe. Ik kreeg van Animaux Troupeau een tweetal zwembroeken opgestuurd, die je ook kan dragen als een gewone korte broek. Het is misschien even wennen omdat ze wel een stuk korter zijn dan ik gewend ben, maar dat maakt het ook wel weer tof. Ik mag onder mijn lezers ook 2 (zwem)broeken verloten….wat je hiervoor moet doen lees je onderstaand artikel. Wees wel snel…. de actie loopt nog tot morgen!

Wanneer een zwembroek meer wordt dan zwembroek. Animaux Troupeau zwembroek en win-actie!

Pinksterweekend

Ik heb echt ontzettend zin in het Pinksterweekend. Vandaag staat er een druk dagje in de Barbershop voor de boeg. Mooi weer betekent namelijk ook dat iedereen weer een fris kapsel wilt hebben. Daarna brengen Marie Louise en ik de kids naar mijn schoonouders, voor een nachtje logeren, en gaan wij samen een stuk rijden in de Range Rover. Deze moeten we namelijk helaas dinsdag weer terug brengen, dus we moeten het er nu nog even van nemen! Eerste Pinksterdag ga ik me eerst weer flink in het zweet werken tijdens het sporten en daarna gaan we thuis aan de slag voor zowel B4men als voor Familie over de Kook…onze nieuwe foodblog. Tweede Pinksterdag mogen wij met zijn allen gaan lunchen bij Strandzuid in Amsterdam. Heel vervelend hoor, om te moeten werken met Pinksteren hahaha. Gaan jullie nog leuke dingen doen tijdens het Pinksterweekend? Laat het ons weten op de B4men Facebookpagina.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer