MuziekMuziek

B4men Persoonlijk: Wij zijn gedoopt tot vikingen!!

Yes, daar zijn we weer! Eindelijk weer een echte B4men Persoonlijk. Het was zo druk bij ons thuis, dat het vorige week erbij ingeschoten was. We hebben afgelopen weken keihard gewerkt aan onze nieuwe keuken. Uiteraard krijgen jullie dit nog te zien, maar dat doen we als hij echt helemaal af is. We zijn nu met de laatste details bezig en zoals iedereen weet zijn het de laatste lootjes die het zwaarste wegen. Op sportief vlak was het ook even stil. Ik heb door de drukt niet heel veel kunnen doen en ik had weer eens een kleine blessure. Tijdens een flinke training heb ik mijn kuit (wat) overbelast, waardoor ik twee weken rustig aan moest doen. Tot afgelopen weekend heb ik rustig aan gedaan. Afgelopen zondag zijn we (mijn kids en ik) helemaal los gegaan op de Family Run van Strong Viking. Rene Laenen (bekend van Team B4men) heeft geholpen mijn kids in het gareel te houden tijdens de run. Men, wat ben ik een trotse vader! Beaudine en Amaranthe hebben het geweldig gedaan. Wij zijn over de baan van 3km. gevlogen. Onder de bagger en blauwe plekken, maar vooral heel trots kwamen wij over de finish. Amaranthe onze sprinkhaan van 6 was helemaal verkocht aan het obstakel rennen. Beaudine daarentegen weet nog niet of ze het nu wel zo leuk vond. Ze is wel heel happy met haar prestatie en misschien wil ze volgend jaar nog wel een keertje mee.

B4men Persoonlijk, de week in beeld.

De keuken verbouwen….dus lekker veel uit eten! Sushi!
Beaudine
Zoals gezegd de keuken begint vorm te krijgen.
Ons nieuwe fornuis….onze grote trots!
Heel gevaarlijk, maar er is bij ons op steenworp afstand een nieuwe KFC geopend. Ik verwacht dat we hier wel vaker gespot zullen worden.
Levi onze kat is gek op rotzooi, vooral als hij er midden in kan liggen.
Een diner van Brax, een kledingmerk wat graag groter wilt worden in Nederland.
Nog meer sushi!!
Wij zijn een hapje gaan eten met het hele gezin bij het Hard Rock Café. Binnenkort meer op de blog.
Whahaha Amaranthe trekt even gekkenbekken.
Jammie!
BAM!! Wat een dessert!!
Daar gaan we, deze kleine vikingen gaan knallen!
Hoppa zelfs de grote muur wordt door het kleine tuig beklommen.
BAM gedaan!! Strong Viking is gehaald!
Vikingen eten natuurlijk BURGERS!
Eet Smakelijk en tot volgende week.

 

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer