MuziekMuziek

Review: Aftershokz wireless bone conduction hoofdtelefoon. Muziek tot op het bot.

Nog niet heel lang geleden had ik een foto op mijn Instagram geplaatst waarop ik aan het sporten was. Tekst bij deze foto was hardcode to the bone. Ik werd benaderd door Aftershokz met de vraag hoe hardcode to the bone ik echt was. Ik had namelijk op de foto oortjes in voor mijn muziek. Zij hebben namelijk een hoofdtelefoon ontwikkeld die jou de muziek laat horen via je kaakbeen. HuH???

Muziek tot op het bot!

Aftershokz heeft een hoofdtelefoon ontwikkeld voor tijdens het sporten, die de muziek binnen brengt via je kaakbeen. Oké, werken die oortjes niet dan? Ja zeker wel, toch zitten er wel voordelen aan het dragen van deze Aftershokz telefoon. Ik kan tijdens het sporten nog al eens last hebben van het feit dat de oortjes kunnen uitvallen. Aangezien je deze hoofdtelefoon helemaal niet in je oren draagt maar voor je oren is dit probleem verleden tijd. Een ander heel groot voordeel is dat je hoofdtelefoon de gehoorgang niet blokkeert en je hoort dus alles wat er om je heen gebeurt. Nu was ik waarschijnlijk net zo nieuwsgierig als jij naar de geluidskwaliteit. Hoe kan muziek wat niet in je oren zit toch een goed geluid geven? Het antwoord zal ik zo prijsgeven.

De Aftershokz wireless bone conduction hoofdtelefoon

Een klein doosje met hierin een zeer complete uitrusting voor je hoofdtelefoon kwam bij mij binnen. Snel uitpakken en uitproberen! Alles werkt makkelijk en instinctief. Ik had de hoofdtelefoon in no time aangesloten op mijn telefoon via bluetooth. Even snel luisteren naar het geluid. Eerlijk is eerlijk het is even wennen. Ik had een slechtere kwaliteit verwacht dan ik kreeg. De kwaliteit van het geluid is prima voor het sporten waarbij je graag ook je omgeving hoort. Wanneer je lekker rustig op de bank gaat zitten om te genieten van een concert, dan zal je echt wat kwaliteit missen. Ik mis de bass en ook het ruimtelijke in muziek mis ik wat. Dit klinkt negatiever dan ik het bedoel, want als je deze hoofdtelefoon gebruikt waar hij voor bedoeld is, dan heb je een goed product.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer