MuziekMuziek

Wanneer een zwembroek meer wordt dan zwembroek. Animaux Troupeau zwembroek en win-actie!

Yes het is eindelijk weer zwembroeken weer!! Het zonnetje straalt en de thermometer geeft 25+ aan, tijd om je luchtiger te kleden. Deze temperaturen doen mij in ieder geval ontwaken uit mijn winterslaap en ik krijg weer zin in leuke dingen. Lekker naar het strand of meertje om heerlijk af te koelen in het water. Natuurlijk doe ik dit in een trendy zwembroek 😉 Maar wie gaat er nu in een zwembroek de straat op?? Ik heb een merk gevonden wat dit zeker mogelijk maakt en ik mag jou misschien ook wel kennis laten maken met deze zwembroeken.

Animaux Troupeau maakt meer dan een gewone zwembroek

Animaux Troupeau is een zwembroeken merk wat graag meer wilt zijn dan zomaar een zwembroek. Bijzondere prints zorgen ervoor dat deze zwembroek meer fashion wordt, dan alleen maar functioneel. Geen eindeloze productie, Animaux Troupeau produceert een print maar in Ă©Ă©n oplage. Op is echt op, dus het zorgt voor een noodzaak dat wanneer jij een leuk model / print ziet je hem wel moet kopen….morgen kan hij weg zijn. Ik vind het in ieder geval een slim concept en het maakt jouw zwembroek een stuk unieker dan wanneer je op het strand ligt met dezelfde zwembroek als het halve strand. Ik laat jullie zo zien hoe ik mijn zwembroeken van Animaux Troupeau draag. Ik laat jullie eerst kennis maken met Animaux Troupeau.

Dit is Animaux Troupeau

“Animaux Troupeau is in 2015 bedacht door 2 jonge ondernemers. Een merk dat geboren is uit de frustratie van een straatbeeld waarin veel mensen veelal gekleed zijn in dezelfde kleding. Ze dragen allemaal dezelfde toffe kleding, maar gaan hierdoor met de beste bedoelingen op in de massa. Als een grote kudde waarin van uniciteit en onderscheidenheid geen sprake is. Deze drang naar authenticiteit bewoog de jonge ondernemers ertoe om Animaux Troupeau – oftewel de Franse benaming voor kuddedier – het leven in te roepen. Een merk waarbij exclusiviteit even hoog in het vaandel staat als kwaliteit. De unieke designs worden in beperkte oplage geproduceerd, waardoor opgaan in de kudde niet langer aan de orde is. Een beperkte collectie van authentieke kledingstukken, allen in het teken van jouw authenticiteit. De kledingstukken van Animaux Troupeau zijn via de webshop te koop en via de speciaal hiervoor geselecteerde fysieke winkels. De exclusiviteit wordt gewaarborgd doordat het merk slechts in Ă©Ă©n winkel per stad of stadsdeel te vinden is, goed verborgen voor de massa. Enkele stukken zijn zelfs slechts bij bepaalde winkels terug te vinden en dus nergens anders verkrijgbaar. Is jouw favoriete design uitverkocht? Dan moeten we je teleurstellen; wanneer een product of maat is uitverkocht dan is het ook echt niet meer verkrijgbaar en komt het niet meer terug.’’ 

Ludieke Win-Actie 

Wil jij ook zo’n te gekke zwembroek van Animaux Troupeau dat kan! Ik mag onder mijn lezers 2 zwemshorts verloten. Ik heb een ludieke actie bedacht die prima kan met het mooie weer.

  • Like deze post op facebook
  • Post een zomerse foto van jezelf (hoe zomerse hoe beter) onder de comments op de B4men Facebookpagina
  • Tag 1 vriend die ook wel een nieuwe zwembroek kan gebruiken
  • Deel het bericht op jouw eigen Facebook

De winnaar wordt maandag 5 juni 2017 bekend gemaakt!

De winnaars zijn bekend!!

De gelukkige winnaars van deze toffe Animaux Trousseau zwembroeken zijn:

  • Joep van der Made
  • Mitchell van Doesburg

Niet gewonnen? Wees niet getreurd er komen nog veel meer leuke acties aan!!

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer