SelectSelect

De Week van B4men, Vakantie komt eraan!!

Deze Week van B4men is nog in Nederland, volgende week komt De week van B4men lekker uit Turkije. (ja hoor wij gaan gewoon) Ik heb de vraag vaak gesteld gekregen of het wel verstandig is om te gaan. Eerlijk is eerlijk, wij hebben in mei al geboekt en toen was het nog redelijk rustig daar. Ik weet niet of we waren gegaan als we nu moesten boeken. Aan de andere kant biedt Turkije ons wel heel erg veel luxe voor een nog te betalen prijs aan. Wij gaan dus lekker naar Turkije en gaan genieten van een week vakantie, iets wat we al 5 jaar niet meer hebben gedaan. Je kan begrijpen dat we er heel erg veel zin in hebben. Druk hebben we het daardoor wel!! Natuurlijk gaat B4men gewoon door en we zijn dus heel erg druk bezig met voorwerken, zodat jullie niet zonder B4men zitten terwijl wij weg zijn. De leukste en belangrijkste gebeurtenis van de afgelopen week was de verjaardag van Amaranthe, onze jongste is alweer 6 jaar geworden! Twee handjes nodig dus om te kunnen aangeven hoeveel jaar zij is. Ik kan mijzelf nog herinneren hoe belangrijk ik dat zelf vond. We hebben dus een erg leuke, drukke en mooie week gehad.

De Week van B4men in beeld:

image
Vandaag druk aan schrijven en dat doe ik onder strenge controle van Levi.
image
Foutje in de tekst, Levi wijst mij er graag op.
image
Ik ben druk aan het sporten en mijn lijf aan het verbeteren. Daar hoort ook een ander eet patroon bij. Ik let vooral op mijn ontbijt.
image
De B4men Barbershop heeft een mooie koelkast, die zo af en toe bijgevuld moet worden.
image
Lunch, een heerlijk homemade Panini met pesto, tomaat en kaas.
image
Na de lunch vind Levi het belangrijk dat ie wat aandacht krijgt. Dit regelt hij op zijn eigen manier, zeg nou zelf dat kan je toch niet weigeren zo….
image
We gaan op vakantie en dat betekend dat iedereen nog even geknipt moet worden. Beaudine is de eerst van het stel.
image
Ze heeft er zin in..not!
image
Johan van De Waard Maatwerk heeft onze buitenkeuken helemaal afgemaakt. Super blij mee!!
image
Zo af en toe vlieg ik ook weleens uit de bocht. Men, wat kan dit lekker zijn!! (boy…wat was ik ziek hierna)
image
De voorkant van het huis hebben we van wat groen voorzien. Staat weer een stukje gezelliger.
image
Onze tuinset is deze mooie dagen vooral voor de katten. Wij zijn hard aan het werk natuurlijk.
image
Ook in de B4men Barbershop is er weer flink geknipt en geschoren.
image
Nieuw in het assortiment van de shop zijn deze armbanden. Gaaf he!!
image
Jaaaaaa deze dame is alweer 6 jaar geworden. Zo trots en groots was Amaranthe.
image
Even showen natuurlijk met haar cadeau’s.
image
Daar gaan we weer sporten!! Zo lekker om bezig te zijn.
image
Na het sporten is een goed ontbijt onmisbaar. Yoghurt met havermout, cacao nips en kokos rasp.
image
Dit is voor mij jeugdsentiment. Ik ben in groep 7 en 8 van de basisschool op kamp in Bladel geweest. Toen bleek dat de fokker van onze pup hier vlakbij zat, kon ik het niet laten om dit ook mijn kinderen te laten zien.
image
In deze bossen heb ik dus heel wat gespeeld. Zo leuk omdat eens terug te zien.
image
Oke, natuurlijk moet er nog een plaatje bij van dit plaatje. Dit wordt onze pup en we noemen hem Boyd. Het is mijn eerste keus geworden, dus degene met de groene band.
image
Of wij blij zijn??
image
Lijkt mij wel toch!!
image
Een nieuwe geur voor mannen. Zo lekker dat ik hem alvast met jullie deel. Binnenkort op de blog.
image
Nou dat was hem weer. We gaan nu heel hard werken om alles voor de vakantie klaar te zetten 🙂 

 

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .
Written by Jan Willem Huffmeijer