MuziekMuziek

De week van B4men: Nieuwe Look, Trump en Speed!

 

Maandag: Eén van mijn favoriete whisky merken is toch wel Highland Park. Highland Park heeft naast de ICE editie nu ook een FIRE editie. Pas geleden werd deze aan de pers geintroduceerd en B4men was daar uiteraard bij! Is het een whisky die je gedronken moet hebben of mis je er niets aan als je hem niet in de kast heb staan?

HIGHLAND PARK FIRE EDITION: WHISKY MET EEN “VIKINGSOUL”.

Maandag: Maandagmiddag kwam tevens de column van Pascal op de blog. Een artikel die de nodige disscussie opleverde op social media. Het hoge woord is eruit, Donald Trump is president geworden van Amerika. Verwacht of niet verwacht, het is nu een feit! Is dit het begin van het einde of is het misschien helemaal zo slecht nog niet?

Column van Pascal Meulenbelt voor B4men: Zo gek waren die ideeën van Trump eigenlijk niet!

Dinsdag: Eén van de best gelezen artikelen op de blog blijft B4men Persoonlijk. Hierbij geven wij een kijkje in ons leven en kunnen jullie meegenieten van wat er bij ons in het gezin allemaal speelt. De B4men persoonlijk van afgelopen week ging over het feit dat Marie Louise weer de kolder in haar kop kreeg (nog steeds heeft overigens), we behoorlijk hebben mogen racen en ik weer toffe metamorfose’s heb mogen maken in de B4men Barbershop.

B4men Persoonlijk: Deze week draait om Snelheid en Verandering.

Woensdag: Afgelopen week zijn Marie Louise en ik naar de Modefariek in Amsterdam geweest. Wij hebben daar weer onwijs veel inspiratie opgedaan voor de blog en voor in de Barbershop. Binnenkort gaan wij een kijkje nemen bij het sieraden merk Pig & Hen die ook op de beurs stond en daar heb ik nu al super veel zin in.

Inspiratie fashion trends 2017 voor mannen. B4men brengt bezoek aan de Modefabriek.

Donderdag: De BBQ draait bij ons echt overuren momenteel. Wij wachten zeker niet tot het weer zomer wordt om te kunnen BBQ’en. Wat is er tijdens de winter nu lekkerder dan een heerlijke stoofschotel. Binnenkort ga ik ook een heerlijke erwtensoep maken op de Big Green Egg maar nu was het eerst tijd voor een super lekkere chili!

Comfort food op zijn best. Chili stoof van de Big Green Egg.

Vrijdag: Speed!!!! Wat een fantastische bak was dit! Het is maar goed dat ik hem maar een paar dagen mocht rijden, anders weet ik zeker dat ik helemaal blut was geworden en waarschijnlijk ook mijn rijbewijs  was kwijtgeraakt 🙂

De Renault Clio RS Trophy, racemonster in “gewoon” sportief jasje.

Dit was weer een super leuke blogweek! Ik merk echt dat doordat we een stapje terug genomen hebben, er juist weer veel zin is om te bloggen. We hebben ook super veel leuke ideeën voor de blog en binnenkort komen er een paar te gekke win-acties aan.

Help B4men groeien om zo nog meer daadkracht te krijgen voor nog leukere en betere artikelen op de blog. Waarmee je ons kan helpen? Like en Deel onze berichten en pagina’s op Facebook en Instagram.

-Facebook B4men
-Instagram B4men
-Youtube B4men
-Facebook B4men Barbershop

 

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer