MuziekMuziek

B4men Persoonlijk: Deze week draait om Snelheid en Verandering.

Wij hebben een lekker weekie gehad. Bij ons stond deze week in het teken van verandering en snelheid. Zoals jullie allemaal hebben kunnen lezen heb ik wat andere keuzes gemaakt omtrent de blog en mij privé (gemist lees het hier). Dat is zeker de grootste verandering, maar de afgelopen week ging het heel hard met de veranderingen. Ik heb in de B4men Barbershop ook heel wat mogen veranderen foto’s zie je zo 😉 Ook in huis zijn we weer eens los gegaan. Nou ja, Marie Louise is weer los gegaan! Het werd tijd om maar weer eens wat te veranderen in huis, ofwel ML had weer eens de kolder in haar kop! Wij hebben er wat muren bij gekregen en het ziet hier inmiddels letterlijk groen. Ik moest wel even wennen, maar heb mijn draai er toch weer in gevonden. Ik moet haar echt even een paar veren in der kont steken, omdat zij toch wel een heel goed gevoel heeft voor het stylen van ons huis. Wat betreft de snelheid deze week…ik mocht een klein weekje rijden met een Renault Clio RS. Wat een kanon op wielen. Heerlijk om mee los te mogen gaan. Ik ben niet alleen maar los gegaan met de auto, maar ook met mijn eigen benen (tijdens het sporten) ben ik aardig los gegaan. De Boot Camp was pittig en ik heb voor het eerst in maanden eindelijk weer 100 % kunnen geven tijdens het sprinten. Ook mijn fysio was helemaal tevreden en ik hoef niet meer terug te komen. Ik ben nog niet uit getraind en mijn spieren die mijn knie ondersteunen moet ik echt nog sterker maken, maar ik kan gelukkig weer pijnvrij sporten. Op naar de volgende week.

De Week van B4men in Beeld:

Ons huisje:

Tja, het moet altijd eerst een zooitje worden om weer op te knappen…
Wat een gedoe, moest al mijn drank uit de kast halen omdat mevrouw de muur wilde schilderen. Gelukkig heb ik zelf geen kwast aangeraakt dit keer. Als ze een andere kleur op de muur wilt vind ik dat helemaal prima, maar dan moet ze het ook wel helemaal zelf doen 🙂
Gelukkig was het niet heel veel 😉
Het resultaat mag er zijn! Wij zijn nog niet helemaal klaar maar voor nu begint het wel weer een beetje vorm te krijgen.

Ons eten:

Tijd om de BBQ aan te steken!
Heerlijke Pizza van de Big Green Egg.
Dit is de basis voor een lekkere chili, recept staat donderdag op de blog.
Uiteraard als de BBQ dan toch aan staat mag ook een lekkere burger niet ontbreken.
Deze kan je best hebben hoor.
Oké, we hebben niet alleen maar de Egg aan gehad. Dit was een heerlijke lunch.
Ook deze lunch mocht er zijn!

Ons gezin:

Wat een schatjes niet?? Inmiddels dikke maatjes. Wat wordt ie groot he!
Amaranthe aan de fluor bij de tandarts. Lekker joh!….Bah!!
Toppertje
Om een sportdag goed te beginnen, een maaltijd shake van Jake. Even wennen maar echt niet slecht.
Even gek doen tijdens het eten, moet kunnen 😉
Uiteraard kan ik niet zonder drank…ik kreeg een bijzondere gin voor de blog. Zal hem eens gaan testen.
Een auto waarvoor ik ben gevallen. Wat een bakkie deze Clio RS Trophy.
Marie Louise en ik op weg naar de Modefabriek. Even kijken wat er aan gaat komen voor mannen dit jaar.
De persbandjes zijn om, dus we kunnen naar binnen. Deze week zal ik verslag doen op de blog over wat wij gezien hebben.

B4men Barbershop in Beeld:

De nieuwe Reuzel is binnen.

Veranderingen in de B4men Barbershop:

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer