MuziekMuziek

Van Bommel schoenmode puur Hollands

Wie kent het merk Van Bommel schoenmode nu niet. Misschien heeft niet iedere man op Van Bommel schoenen gelopen maar kennen doen we het allemaal. Ik ben er zelf ook al heel lang bekend mee. Mijn vader is al heel lang fan en ik zag ze dus al jaren in het schoenenkastje staan. Inmiddels jaren later heb ikzelf ook kennis gemaakt met het merk Van Bommel. Ikzelf draag alleen niet de “klassieke” schoenen van mijn vader maar de Floris van Bommel sneakers.

Dit is Van Bommel Schoenmode

In 1938 start E.M.J. van Bommel met zijn vader F.J. van Bommel in Eindhoven een dames en heren schoenenwinkel. In 1992 neemt zoon Eduard van Bommel de winkel over en verhuist naar de Hooghuisstraat in Eindhoven. Na tien jaar succesvol ondernemen volgt wederom een verhuizing naar de Vrijstraat. In 2009 gaat een grote droom in vervulling, terug naar de basis, daar waar het schoenengeslacht van Bommel goed in is: de verkoop van herenschoenen. Op 25 september 2009 opent E.F.J. van Bommel ‘deHerenschoenenwinkel’ in het winkelgebied Admirant Shopping. Oud ontmoet hier nieuw: op de ene deur vindt u de naam van Bommel schoenmode (de naam die al generaties lang op de gevel staat), op de andere deur vindt u de naam ‘deHerenschoenenwinkel’.

De Herenschoenenwinkel by E.F.J. van Bommel

DeHerenschoenenwinkel is een nieuw concept, bedacht door Eduard van Bommel. DeHerenschoenenwinkel zet de man in het middelpunt. Een mooie moderne entourage, in combinatie met een ruime keuze in merken en modellen, zorgen ervoor dat mannen die schoenen nodig hebben hier op hun plek zijn. Ook aanverwante artikelen – zoals sokken van Falke – en bijbehorende schoenverzorgingsproducten maken deel uit van het assortiment. Daarnaast krijgt elke klant bij een paar schoenen een exclusieve dHw-riem cadeau (m.u.v. sale).

Het dHw-concept

Het unieke aan het concept van deHerenschoenenwinkel (dHw) is de integratie van de webshop in de winkel. Middels een verkoopzuiltje zijn alle schoenen ook op een scherm te bekijken en te bestellen. Een extra verkoper in de winkel. Al bepaalt de klant natuurlijk helemaal zelf of hij zijn bestelling op scherm wil bekijken of liever de hulp inroept van een medewerker. Bestellen vanuit de webshop kan op locatie, maar natuurlijk ook vanuit huis.

Schoenen voor jong en oud en voor ieders budget

Van Bommel bied schoenen voor iedere man. Voor mij de bijzondere sneakers en voor de oudere en of nettere mannen hebben zij mooie en klassieke schoenen. Niet iedereen heeft een Van Bommel budget. Dat is zeker waar, de schoenen van Van Bommel zijn kwalitatief hoogstaand en kosten dus wel wat. Iets minder budget te besteden, kijk dan eens bij de Van Bommel sale. Zo is er toch voor iedereen een mooie schoen te koop.

*advertorial

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer