Lamazi schoenen, betaalbare luxe.

Schoenen….ik ben er gek op. Ik heb echter vaak de neiging om te kiezen voor safe en dan zijn sneakers altijd goed. Totdat je gaat bloggen en je steeds vaker netter gekleed moet zijn, sneakers onder een pak is natuurlijk niet altijd gewenst. Dus ik kijk steeds vaker naar nettere schoenen, ik vind het alleen erg moeilijk om hier een bijzondere en betaalbare schoen in te vinden. De schoenen worden vaak snel te gewoon en oubollig, of ze kosten gelijk een paar honderd euro. Ik heb de oplossing gevonden, lamazi schoenen.

lamazi

Lamazi Schoenen

Ik kreeg een mailtje of ik bekend was met de schoenen van Lamazi. Ik kon niet anders dan Nee antwoorden, het merk was mij totaal onbekend. Volgens Lamazi kunnen zij kwalitatief hele mooie Italiaanse schoenen leveren tegen een goede prijs. Kijk, dan heb je mij wel op het puntje van mijn stoel!! Ik ben gelijk eens gaan kijken op de site lamazi.nl en was inderdaad verbaasd over de uitgebreide collectie en de prijs. De meeste schoenen blijven qua prijs gewoon onder de €150,- en dat is voor nette schoenen echt niet veel geld. Toch zegt prijs niet alles, als de prijs laag is maar de kwaliteit ook tja…dan maar liever wat meer uitgeven. Ik heb de proef op de som genomen en heb twee paar schoenen besteld.

 

IMG_1870
Mijn Lamazi Schoenen.

 

Dit zijn mij Lamazi Schoenen

Zoals gezegd houd ik wel van nette schoenen, maar dan moeten ze wel iets bijzonders hebben. Ik heb gekozen voor een lage schoen in het blauw en een hoge nette schoen in het bruin.

Lamazi blauw: Deze schoen is het voor mij helemaal. Een bijzondere vorm en kleur die de schoen een uitgesproken en stoer uiterlijk geven zonder in te leveren aan klasse. Het is een nette schoen die je ook heel goed casual kan dragen onder een jeans of chino. Ze zitten super lekker en ik kan er makkelijk een hele dag op staan in de barbershop. De kwaliteit is super, het is voor € 129,- echt een hele mooie koop.

Lamazi blauw 1
Bijzonder gestyled Lamazi Schoenen. Foto: Hichem Braiek
Lamazi Blauw 2
Mijn Lamazi schoenen gedragen met een chino. Foto: Hichem Braiek

 

Lamazi Hogeschoen bruin: Dit zijn geweldige schoenen. Ze vallen op door de aparte vorm en kunnen werkelijk onder iedere outfit. Ze zijn langer dan dat ik ooit heb gedragen maar door dat ze mooi smal gesneden zijn lijkt het niet dat je veel te grote schoenen aan hebt. Ook deze schoenen hebben een hoge kwaliteit en voor de prijs van €124,95 heb je een paar geweldige schoenen in je kast staan.

lamazi bruin 1
De bruine schoenen casual gedragen. Foto: Hichem Braiek
Lamazi bruin
Lamazi schoenen. Foto: Hichem Braiek

 

Lamazi Schoenen maakt het waar

De belofte dat Lamazi heel mooie en goede schoenen kan leveren tegen zeer schappelijke prijzen is dus wat mij betreft helemaal ingelost. De collectie bekijken klik hier.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer