De boxer maakt de man, Dann Hensums zeker.

Het dragen van ondergoed is heel belangrijk…althans dat vind ik van wel!! Ik kies mijn ondergoed dus ook zorgvuldig. Ik wil graag een lekker stof die je niet de hele dag voelt zitten. Ook de pasvorm vind ik van groot belang. Ik denk dat ik zeker niet de enige man ben met deze kritische blik, want de vormloze wijde boxershorts zijn bijna niet meer te vinden…..gelukkig hahaha.

dann

Dann Hensums premium boxershorts

Het leuke van het hebben van een blog is dat je de hele dag door geattendeerd wordt op leuke en of nieuwe producten. Zo kwam ik ook bij Dann Hensums uit. Een merk dat zich richt op de boxershortdrager met veel eisen. Een boxer van Dann Hensums is zeker niet goedkoop, maar met €22,95 ook niet onbetaalbaar. Wel verwacht je voor die prijs een heel goed product. Ik heb een aantal boxers van hen gekregen om eens te ervaren hoe de boxers zitten.(zijn ze echt zo goed als hun zeggen?)

image

Dann Hensums boxershorts

Comfort is koning en zeker wanneer ik het de hele dag aan mijn billen laat zitten 😉 Dat hebben ze bij Dann Hensums wel begrepen. De boxers zijn van een bijzonder soort stof gemaakt, niet dat hele gladde waarvan je snel gaat zweten. Maar de stof die zij gebruiken zit tussen katoen en dat ‘gladde’ stofje in. Het draagcomfort is hierdoor super. In de wereld van het ondergoed gebruiken ze vaak de term “het voelt als een tweede huid” en ik moet eerlijk zeggen, deze boxershorts voelen inderdaad als een tweede huid. Ik vind het heel erg lekkere shorts en draag ze vanaf nu erg graag.(zo graag dat ik het meeste van mijn overige ondergoed heb weggegooid)

Iets wat ik zelf een meerwaarde vind is de productie van je producten. Veel kleding komt uit Azië en wordt daar onder slechte omstandigheden gefabriceerd, het ondergoed van Dann Hensums komt gewoon uit Europa en wel uit Portugal. Alles wordt dus gefabriceerd met ‘waarde’, die we in Europa belangrijk vinden.

image

Mijn Boxers van Dann Hensums

Ik heb in totaal 7 boxers besteld en alle boxers had ik de volgende dag al in huis. De keus is heel makkelijk bij Dann Hensums, er is 1 model!! Nadeel….nou echt niet!! Een man moet je niet te veel keus geven. Iets wat goed is gewoon goed!! Saai 1 model?? Nee hoor, ze hebben dat ene model wel in heel veel verschillende kleuren.  Gun jij jezelf ook een erg lekkere boxershort, probeer het dan gewoon eens….het is echt je geld wel waard! De boxers van Dann Hensums vind je hier!!

Dann-Hensums-Boxershorts

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Written by Jan Willem Huffmeijer