MuziekMuziek

Wat voor ondergoed draag jij?

Ik denk dat menig man die mijn blog leest nog wel eens flink verrast zal worden door dit antwoord. Bijna de helft van de Nederlandse mannen draagt namelijk nog steeds een oerdegelijke slip. Sorry, maar dat kan ik mij dus echt niet voorstellen.( ik denk jij ook niet) Iedereen moet natuurlijk lekker zelf weten wat hij onder zijn kleding draagt, maar bij een slip denk ik nog steeds aan die ouderwetse witte, veel te grote opa slip.(je weet wel met van die gele vlekken erin hahaha) Nu weet ik heus wel dat ook de slip met zijn tijd is meegegaan en er ook strakke, gekleurde slips verkrijgbaar zijn….maar toch! Wat ik persoonlijk ook niet mooi vind en ook niet lekker vind zitten, zijn van die veel te wijde boxershorts. Helemaal vreselijk als ze ook nog eens een ‘stom’ printje hebben.(sorry als ik nu iemand voor zijn hoofd stoot)

Welk ondergoed draag ik het liefste

Ik durf wel met de billen bloot(niet letterlijk, wees gerust), ik schrijf tenslotte zo’n artikel. Ik draag het liefst een strakke boxer. Nu ben ik de laatste tijd wel kritisch daarin geworden, want niet iedere strakke boxer zit ook daadwerkelijk lekker. Hij moet van fijn materiaal zijn, wat strak zit maar niet te strak. De pijpjes moeten niet te kort zijn, maar ook zeker niet te lang (ik ben verder niet moeilijk hoor!) De stof moet ook zeker niet gaan zweten, daar heb ik echt zo’n hekel aan….je krijgt dan namelijk vaak van die schuur plekken tussen je benen en dat doet zeer!!!! De kleur maakt mij dan weer niet zoveel uit…rood, geel, blauw, zwart, wit…het mag allemaal. Printjes ben ik dan weer niet zo van, alhoewel ik een streepje of ruitje dan weer niet zo erg vind.

image

 Wie koopt het ondergoed van de man

Je zou zeggen dat de man toch wel oud genoeg is om zelf zijn eigen ondergoed te kopen. Maar wat schetste mijn verbazing, het blijkt dat vaak de partner het ondergoed koopt!!! Why?? en hoe kan het dan dat de meerderheid van de mannen dus nog steeds in een slip loopt?? De meerderheid van de Nederlandse vrouwen geeft namelijk te kennen dat zij hun partner het liefst in een boxershort zien. Je zou toch zeggen koop die dan!! Ik koop in ieder geval mijn eigen ondergoed en daar hoeft mijn vrouw zich echt niet mee te bemoeien.

O ja, wat ik nog vergeet te vermelden, er is iets wat ik nooit zal dragen als man zijnde, namelijk een string…dat lijkt me echt zo niet lekker zitten. En voordat de reacties losbarsten dat dat hypocriet is naar mijn vrouw…..zij hoeft van mij ook geen string te dragen. Haar zie ik het liefst in een Brazillian…dit zit volgens mij tussen een string en een boxer in.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
4 comments
Written by Jan Willem Huffmeijer