MuziekMuziek

Billions seizoen 4 vanaf 18 maart te zien bij Ziggo. Trailer

Film en series recensies / review

Maandag 18 maart de dag na de première in Amerika, begint het vierde seizoen van Billions. De Amerikaanse hitserie Billions is in Nederland te zien bij Ziggo Movies en Series. Ga jij naar Billions seizoen 4 kijken?

Billions de serie

Billions, de dramaserie over de politieke en financiële wereld van New York. De serie draait om twee super sterke en keiharde personages. Bobby Axelrod (Damian Lewis, bekend van o.a. Homeland) is de ambitieuze belegger. Chuck Rhoades (Paul Giamatti) is de gewiekste openbaar aanklager. Zij gaan met elkaar vol de strijd aan om miljarden. Daarbij gebruiken zij al hun invloed, slimmigheden en vooral hun macht. Een te gekke en briljante serie met een kat-en-muisspel tussen beide is het gevolg.

Billions seizoen 4 te zien bij Ziggo Movies & Series Trailer:

Net als bij de andere drie seizoenen bestaat het vierde seizoen van Billions uit 12 afleveringen. Vanaf maandag 18 maart wordt er iedere maandag een nieuwe aflevering aan het Ziggo Movies & Series pakket toegevoegd. De eerste drie seizoenen zijn uiteraard ook exclusief te zien bij Ziggo Movies & Series.

Grote Inspiratiebron Wall Street 

Wall street is voor veel series een grote inspiratiebron. Ook voor Billions is Wall Street een bron van inspiratie. Wall Street blijft een bizarre wereld waarin alleen de sterkste en machtigste spelers overleven. Die doen daarom soms een beroep doen op de illegale en gewelddadige activiteiten. Zo was de jacht van de New Yorkse advocaat Preet Bharara op Wall Street schurken een inspiratiebron voor Billions. Het spel dat hij speelde om geldwolf Steve Cohen te vangen bleek een ideaal startpunt voor deze financiële thrillerreeks..


Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer