MuziekMuziek

Tips voor het inrichten van een mancave

Bier voor in de mancave

We kunnen het niet onder stoelen of banken steken dat mannen houden van privacy. Even een momentje voor jezelf en ontsnappen aan de dagelijkse realiteit, alleen of met vrienden. Waar kan dat nou beter dan in een eigen mancave? Niets beter dan indruk maken zoals die Heineken-reclame van een aantal jaar geleden toch?! Wij geven je tips hoe je de inrichting van je mancave een succes maakt.

Mancave inrichten

Overdosis ontspanning

Thuiskomend van een lange en vermoeiende dag werken vraagt je lichaam en geest maar om 1 ding: ontspanning. Kies voor het type ontspanning waar jij van houdt. Denk hierbij aan een dartbord, biljarttafel of airhockeytafel, wel even je vrienden uitnodigen voor een ijskoud biertje natuurlijk!

Snooker tafel voor in de mancave

Mancave essentials

Dat brengt ons op de volgende succesfactor van je mancave: de essentials. We hebben ze voor je op rijtje gezet:

  • Koelmogelijkheden: Geen mancave zonder gekoelde dranken. Zeg nou zelf, bestaat er een beter gevoel dan het gevoel van je eerste slok van een ijskoud biertje die door je keel glijdt?! Niet alleen een koelkast is een must, ook een vriezer om late night snacks als bitterballen en frikadellen in op te slaan is geen overbodige luxe.
  • Zitcomfort: Neerploffen op veel te grote en zachte sofa, heerlijk. Zorg dat je voldoende comfortabele zitplaatsen hebt om je maten ook van het nodige zitcomfort te voorzien.
  • Persoonlijkheid: Persoonlijkheid kent geen tijd zeggen ze wel eens. Kies voor accessoires die bij jou passen om je mancave echt persoonlijker te maken. Dit zorgt voor een lekker sfeertje!
Muziek mag natuurlijk niet ontbreken

Privacy

Het keyword van jouw eigen mancave: privacy. Je wil absoluut niet gestoord worden wanneer jij je mannelijkheid honoreert. Het begint bij de gordijnen kopen. Jaloezieen of een duo rolgordijn zijn uitstekende opties voor het bewaken van je privacy. Kies goede deuren met de juiste sloten zodat jij ongestoord je vrije momenten kunt besteden!

Succes met het inrichten van je mancave!

Mooie jaloezieën voor in de mancave
Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer