MuziekMuziek

Geef je woning een stoere look met een vintage tapijt

vintage vloerkleed past bij een vintage interieur

Als man wil je natuurlijk voor de dag komen. Je zorgt goed voor jezelf, gaat na de coronacrisis weer snel naar de kapper om bijgeknipt te worden, en hopelijk mag je binnenkort ook weer lekker sporten in de sportschool. Voorlopig zitten we echter veel meer thuis dan normaal. Grote kans dus dat je erachter komt dat je woning ook wel eens een make-over kan gebruiken! 

Je hoeft uiteraard niet je hele huis te verbouwen om je woning een frisse look te geven. Een paar simpele aanpassingen kunnen al een groot verschil maken. Met de volgende tips geef je je interieur een stoere moderne tint die goed past bij de moderne man. Wie weet mogen we binnenkort weer (kleine) groepen mensen ontvangen, en dan moet je woning er natuurlijk wel op zijn best uit zien! 

Doorleefd en authentiek

Een woonkamer zonder vloerkleed voelt kil, leeg en ongezellig. De makkelijkste manier om je woonkamer een flinke dosis sfeer te geven is door te investeren in een mooi vloerkleed. Helemaal van nu is een vintage tapijt. Vintage vloerkleden zijn verkrijgbaar in zeer veel verschillende kleuren en varianten. Wellicht denk je dat een vintage tapijt ouderwets en oubollig is, maar niets is minder waar! Een mooi vintage tapijt heeft een subtiel doorleefde look die je woning meteen een stoere en authentieke sfeer geeft. Net als onze eigen look mag de moderne mannelijke woonkamer best een rauw randje hebben en met een mooi vintage tapijt bereik je precies dat effect! 

Makkelijk te combineren

Een vintage tapijt past in vrijwel elk interieur. Doordat vintage tapijten verkrijgbaar zijn in erg veel verschillende kleuren is er altijd wel een vintage tapijt dat goed past bij jou en de rest van je inrichting. Helemaal mooi is als de kleuren van het vintage vloerkleed terugkomen in de rest van de inrichting. Schroom dus niet om de muur eens een nieuw kleurtje te geven of ga op zoek naar een stoere fauteuil in een matchende kleur. 

Unieke sfeer

Met een vintage tapijt geef je je woning in een handomdraai een unieke persoonlijke sfeer. Een vintage vloerkleed voegt niet alleen warmte en gezelligheid toe aan je woning, maar zegt ook nog eens iets over wie jij bent. Weg dus met dat saaie en kleurloze interieur, en geef je woonkamer dat rauwe authentieke randje dat bij je past! 

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer