MuziekMuziek

the hillbilly moon explosion

Dit heeft niets met uiterlijke verzorging te maken, maar wel met je innerlijke verzorging. Ook niet heel onbelangrijk toch???? Sinds kort draai ik vaak de muziek van “The hillbilly moon explosion” en dit is zo ontzettend lekkere  muziek dat je spontaan al je zorgen vergeet en gewoon heerlijk opgaat in de muziek.

Voor iedereen die nu nieuwsgierig is geworden check dit filmpje.

Of dit filmpje.

The hillbilly moon explosion is in 1998 onstaan uit twee bands namelijk the Hillbilly Headhunters en MD Moon. Na diverse bandwisselingen kwam pas in 2002 de debuutplaat uit “Introducing The Hillbilly Moon Explosion”. De band bestaat nu uit de volgende bandleden:

*Emanuele Hutter: leadzangeres

*Oliver Baroni: zanger/bassist

*Duncan James: gitaar

Hun laatste album is Damm Right Honey en daarop  staan 12 nummer die heerlijk zijn om te draaien.

 

 

 

 

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer