MuziekMuziek

Lacoste eau de Lacoste L.12.12 NOIR, Review!!!

Lacoste eau de Lacoste L.12.12 Noir. Heb ik nu een aantal weken in mijn bezit en ik moet zeggen dat hij zeker op mijn Favorietenlijst komt!!! Wat een super lekkere geur is deze Lacoste!!

lacoste1
Lacoste eau de Lacoste L.12.12 NOIR, Review!!! – B4men

Met deze geur viert Lacoste het 80 jarige bestaan van het merk. De L.12.12 staat voor het bekendste polo shirt ter wereld, het shirt dat in 1933 werd ontworpen door de tennislegende Rene Lacoste. Deze geur staat voor mannelijke elegantie, warm en zwoel als een mooie zomeravond. De kleur zwart onderstreept al deze eigenschappen en doet denken aan het schemerdonker.

De Geur:

Deze houtachtige geur opent heel fris met de geur van watermeloen. Na deze frisse bries gaat hij over in de zwoele en warme accenten van Egyptische basilicum, lavendel en verbena.  Uiteindelijk ontwikkeld de geur zich met geurtonen van donkere chocolade, patchoeli, cashmeran en cumarine. Deze geur is stoer, fris en gaat dan over naar een heel bijzonder warme en diepe geur.

Deze eau de Lacoste L.12.12 Noir is te krijgen in twee formaten

-30ml.    €39.-

-100ml. €69.-

lacoste2
Lacoste eau de Lacoste L.12.12 NOIR

Deze geur kan ik je zeker aanraden!!

Meer informatie klik hier

 

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Unsupported request - method type: get
Written by Jan Willem Huffmeijer