Vind de goedkoopste wasdrogers via knibble

Achterover leunen

De goedkoopste spullen vinden via Knibble. Het kan soms erg lastig zijn, om wanneer je iets zoekt, oprecht de beste en goedkoopste aanbieding te vinden. Op internet vind je tegenwoordig zoveel prijs vergelijkingssites, dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En zijn de site’s eigenlijk wel echt onafhankelijk? Ik zie vaak meer advertenties in plaats van echt de beste aanbieder. Dat moet toch anders kunnen??

knibble

krijg echt de beste prijs

Het kan ook anders! Via de site van Knibble vind je een uitgebreid aanbod van heel veel soorten wasdrogers en andere electronica. Niet de best betalende aanbieder krijgt de beste plek maar gewoon de beste wasdroger aanbieding krijgt de beste plek. Ook krijg je veel inzicht in het prijsverloop door prijsgrafieken. De prijzen van electronica schommelen enorm en hoe mooi is het dan om een beetje overzicht te krijgen. Maar Knibble heeft nog veel meer functionaliteiten om optimaal te vergelijken en te besparen, waaronder:

  • Keuzehulp: De keuzehulp vind je onderaan de productoverzichtpagina’s op Knibble. In de keuzehulp maakt Knibble met een heldere uitleg je wegwijs in de specificaties en andere afwegingen die je kunt maken om het voor jou meest ideale product te vinden.
  • De vergelijktabel: Twijfel je tussen een paar producten? In de vergelijktabel kun je twee of drie producten op een heel gedetailleerd niveau met elkaar vergelijken. Zo zie je precies op welke punten de producten overeenkomen of verschillen.
  •  Echte aanbiedingen: Bij Knibble is een aanbieding pas een echte aanbieding als de prijs bij de webshop lager is dan de daarvoor gehanteerde prijs. Daarbij is een aanbieding altijd de laagste prijs op dit moment onder alle bij Knibble aangesloten webshops.
  • Laagste prijs ooit: De allerlaagste prijs ooit wordt op aangeduid met het ‘laagste prijs ooit’ label. Het label wordt alleen getoond als er nooit eerder een lagere prijs verkregen is onder alle bij Knibble aangesloten aanbieders.
  • Prijsgrafiek: De prijsgrafiek toont het verloop van de prijzen van het product. De grafiek maakt inzichtelijk hoe en in welke mate de prijs van het product fluctueert. Een sterk wisselende prijs maakt de kans groter dat het gunstig kan zijn om op een later, laaggeprijsd moment het product te kopen.
  • Beknibbel-wekker: Zet een beknibbel-wekker op een product of productgroep en je ontvangt van Knibble een seintje als het product in de aanbieding is of het door jou ingestelde budget heeft bereikt. 
knibble keuze hulp

Maar wie is Knibble nu eigenlijk??

Is het niet Knibbel?? Nee, deze eekhoorn heet Knibble! Knibble is een soort van kritische verzamelaar. Hij brengt elektronicaproducten en prijzen van zoveel mogelijke Nederlandse webshops bij elkaar. Dit doet hij om de meest voordelige deals op een rijtje te zetten. Zo bieden ze jou oprechte deals aan, met scherpe prijzen. Daarom heet deze eekhoorn dus Knibble in plaats van Knibbel.

Money
Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer