MuziekMuziek

Stoere geuren van Jo Malone.

Whisky & Cedarwood en Tabacco & Mandarin. Niet iedereen zal bekend zijn met het merk Jo Malone, dit is op zich niet heel vreemd, het is namelijk een merk wat in de wat hogere prijsklasse zit. Het zijn echter wel geuren die altijd spannend zijn en niet heel erg voor de hand liggend. Het zijn geuren waarmee jij je echt kan onderscheiden. Als je mij volgt dan weet je dat ik van kruidige en uitgesproken geuren houdt, dus deze geuren vielen helemaal in mijn straatje.

GEUREN VAN JO MALONE

Dit is wat erover Jo Malone op hun eigen site staat

“Vul uw leven met geur. Unieke Britse geuren. Voor haar. Voor hem. Voor in huis. Perfect verpakt in onze fraaie verpakking. Maak een uniek statement. Een ingetogen stijl.  Gedefinieerd door een onconventioneel gevoel van verfijning.  Met geuren die geraffineerd, maar toch een tikkeltje gedurfd zijn. Tijdloos en elegant…maar altijd verrijkt met een charmant vleugje humor en eigenzinnigheid. Deze uitgesproken Britse kwaliteiten zijn het erfgoed, en het hart, van Jo Malone London. Sinds de oprichting in 1994 , toen oprichter Jo Malone een klein aantal geuren creëerde die revolutionair waren door hun onderscheidende eenvoud, is Jo Malone London uitgegroeid tot een merk dat op internationaal vlak staat voor alles wat het meest wordt begeerd in de Britse levensstijl. Vanuit een Georgiaans herenhuis in 52 Gloucester Place creëert de Jo Malone™ Studio een wereld van op maat gemaakte luxe.  Ze wordt geïnspireerd en verrijkt door de moderne Britse cultuur, en stelt collecties samen van wereldberoemde meesterparfumeurs en toonaangevend creatief talent in Londen.  In samenwerking met de meest vooruitstrevende stijliconen is Jo Malone London voortdurend toonaangevend in de parfumerie.”

Jo Malone Whisky & Cedarwood

Dit is een Oriëntaalse houtachtige geur. Hij is warm, spannend met tonen van whisky, cederhout, Spaanse peper, roos en bijenwas. Dit is echt een geur wat ik ontzettend lekker vind. De geur is ontwikkeld door Yann Vasnier.

Stoere en bijzondere geuren van Jo Malone. Mijn favoriet is de Whisky & Cedarwood.

Jo Malone Tabacco & Mandarin

Dit is een veel frissere en fruitiger geur dan zijn broer whisky & cedarwood. De mandarijn zorgt voor de het fruitige gevoel. Voor de kruidige touch, die deze geur zeker wel bevat, is gebruikt gemaakt van tabak en salie. Om alles mooi in balans te krijgen is er ook gebruik gemaakt van bijenwas. Deze geur is tevens ontwikkeld door Yann Vasnier. Deze parfumier heeft voor veel grote namen geuren mogen ontwikkelen en is dus zeker geen onbekende in de wereld van parfum.

 

Jo Malone geuren Whisky & Cedarwood en Tabacco & Mandarin
Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer