MuziekMuziek

Denim shorts, de musthave voor in je kledingkast

Ik heb zoveel denim shorts in mijn kast liggen dat ik me echt weleens afvraag waarom ik niet gewoon eens wat andere soorten shorts koop. Elke keer koop ik toch weer een denim short, waarvan ik vind dat hij toch net anders is dan alle andere shorts die ik in mijn kast heb liggen. Ze zijn ook zo ideaal om te combineren, je kan hem stoer dragen, casual maar ook netjes met een twist. Ik ga eigenlijk zelf altijd voor redelijk simpel. Een denim short met slippers of sneakers en een t-shirt. Nu kan je natuurlijk ook een short dragen met een simpel t-shirt, blazer en een paar bootschoen, dan creëer je meteen een heel andere look. Misschien moet ik maar eens wat anders gaan proberen, want na het zoeken voor de juiste foto’s voor dit artikel ben ik zelf wel een aantal leuke ideeën tegengekomen.

Mijn denim shorts

bk3 P6211411 tanktop2 tanktop4 P5260912 P6211429 denim shorts dragen

Leuk artikel?? Help ons dan groeien!!

Help B4men groeien om zo nog meer daadkracht te krijgen voor nog leukere en betere artikelen op de blog. Waarmee je ons kan helpen? Like en Deel onze berichten en pagina’s op Facebook en Instagram.

-Facebook B4men
-Instagram B4men
-Youtube B4men
-Facebook B4men Barbershop
Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer