MuziekMuziek

Stoere en toch nette schoenen van Bugatti.

Style and fashion, het gaat niet zonder de juiste schoenen. Zoals jullie weten ben ik echt een fan van alles wat met fashion te maken heeft, dus ook schoenen zijn voor mij erg belangrijk. Met mijn beroep als kapper/barbier moeten schoenen niet alleen maar mooi zijn, ze moeten ook goed zitten. Ik sta op de dagen dat mijn barbershop open is van 08:00 tot 21:00 uur op mijn benen en dit soort dagen zijn een uitdaging voor zowel de schoenen als mijn voeten en rug!

Schermafdruk 2015-12-21 16.08.24 Schermafdruk 2015-12-21 16.08.35 Schermafdruk 2015-12-21 16.08.51

Bugatti schoenen zijn stoer en netjes

Bugatti heeft in mijn ogen nu niet het meest stoere imago, dus toen ik werd gewezen op de schoenen van Bugatti werd ik toch wel nieuwsgierig. Het zijn over het algemeen inderdaad zeer nette schoenen die goed te dragen zijn onder een pak of bij een nette broek. Niet heel spannend hoor ik je denken. Toch hebben ze met veel modellen wel het lef gehad om met de schoen iets grappigs te doen. Een gewaagde stof combinatie of een tekst op de zijkant van de schoenen geven de degelijke schoenen juist weer een stoer karakter. Zoals gezegd is niet alleen het uiterlijk van de schoen voor mij belangrijk maar ook het draagcomfort met goed zijn. Ik moet zeggen dat het draagcomfort erg hoog is. Ik moest wel even wennen, de schoenen zijn in vergelijking met andere nette schoenen qua gewicht en materiaal keuze erg licht. Ook achter aan de bovenzijde bij mijn hiel is een stukje elastiek geplaatst waardoor je de schoen amper aanvoelt. Het is zoals gezegd best wennen omdat ik gewend ben een schoen te dragen maar deze voelen bijna alsof je niets aan je voeten hebt. Dat komt het draagcomfort zeker ten goede en dit maakt dat ik prima de hele dag op de schoenen kan staan.

Zo draag ik de Bugatti Schoenen

DSC05295 DSC05297 DSC05302 DSC05344 DSC05350

Waar kan je Bugatti schoenen kopen

Bugatti schoenen verkrijgbaar bij Nelson, voor meer info  kijk hier op de site.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer