MuziekMuziek

Ongepolijst, rauw en bluesy dat is mijn rock en die van The Fuel!

Zoals jullie weten ben ik echt een muziek liefhebber en ik vind het te gek om op de site muziek aan jullie te laten horen die niemand of bijna niemand nog gehoord heeft.  Ook in dit geval denk ik dat er maar weinig mensen zijn die van deze band hebben gehoord. Jammer, maar dat geeft mij de kans om nu aan jullie echt een te gekke band te laten horen.! Ik ben een behoorlijke rock liefhebber maar ik ben tevens een enorme blues fan. Wanneer je die twee kan combineren, dan heb je mij. Deze band doet mij denken aan de Golden Earing en ook deze band komt “gewoon” uit Nederland. Ik stel jullie heel graag voor aan The Fuel!!

The Fuel

The Fuel in je leven om te kunnen genieten van mooie momenten.

Muziek maakt altijd wel iets los in mensen. Het raakt altijd, goed of fout maar het roept hoe dan ook emoties op. Ik kan bij deze muziek helemaal uit mijn dak gaan maar ook lekker gaan zitten met een goed glas whisky om mijn zonden te overdenken. The Fuel is een leuke combinatie van drie wat (sorry) oudere rockers en een jonge lead zanger (Jelle Klumpenaar). De drie muziekanten Arjen Rienks, Olly Smit en Jordi Langelaan zijn ervaren mannen die na een lange weg bij elkaar zijn gekomen. Het trio miste duidelijk nog een vierde man en dit werd de onervaren, ongepolijste en rauw zingende Jelle. Een combinatie die in mijn ogen zeker de potentie heeft om in de Nederlandse top mee te gaan draaien. Wil je meewerken aan het groot worden van The Fuel kijk voor de EP op spotify en like de Facebookpagina.

Schermafdruk 2015-12-29 20.30.13

The Fuel EP: Add Fire To The Fuel

Een te gekke EP met 5 nummers die goed de rauwe en diverse manier van muziek maken laten horen. De EP is te beluisteren via iTunes en Spotify.

Schermafdruk 2015-12-29 20.33.08 Schermafdruk 2015-12-29 20.31.33 Schermafdruk 2015-12-29 20.32.08 Schermafdruk 2015-12-29 20.33.42Schermafdruk 2015-12-29 20.32.34

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
1 comment
Written by Jan Willem Huffmeijer