MuziekMuziek

Stijlgids voor het najaar. Deze stijl ga je dragen in 2014 / 2015.

kort kapsel man met krullen

Wat het is nog hartje zomer!!! haha ja ik weet het. Denken aan de herfst is iets wat we niet graag doen in de zomer. De stijl voor het najaar komt echter al aardig los en kijken naar de nieuwe collectie’s is natuurlijk altijd leuk!! De stijlen die we dit najaar gaan zien zijn erg mooi en warm. Ik ben als man blij met de verschillende stijlen die we mogen combineren. Het is en blijft gelukkig allemaal stoer en erg mannelijk!! Ik ga jullie graag een paar stijlen laten zien die ik echt zie als de trends voor dit najaar. Wil je nog meer inspiratie of gewoon lekker plaatjes kijken volg mij op Pinterest (klik hier).

Stijl, zwart / wit

De trend is echt heel donker….dus meer zwart dan wit. Dit zie je in de urban stijlen maar ook in een nette stijl zie je heel veel donkere accenten.

Casual stijl is vooral ruig!

Casual kleding kan tegenwoordig bijna altijd, zelfs op het werk is het in Nederland heel gewoon om je casual te kleden. Dat is misschien ook wel de reden waarom het altijd een beetje braaf bleef. Dit najaar mag het juist wat ruiger en wat meer uitgesproken. Kapotte jeans, ruige vesten en truien worden gecombineerd met weer nettere accenten zoals een stropdas of een strik.

Schoenen

De schoenen zijn tegenwoordig echt gebombardeerd tot de accessoire waar je een outfit mee kan maken en breken!! Goede schoenen zijn dus onmisbaar. Dit najaar gaan de boots het helemaal maken!! Denk aan Blackstone en Timberland, deze merken vertegenwoordigen de boots bij uitstek. Maar wacht niet te lang met het dragen van je schoenen of neem ze alvast een keer mee naar een festival…?? Een schoen als deze moet smerig, gedragen en ruig zijn!! Deze schoen moet je dus zeker niet gaan poetsen.

Klassieke schoenen

De nette schoen is ook helemaal terug van weggeweest. Waar je eerst een heel klassieke schoen nog zou associeren met studenten en koorballen, is de klassieke schoen de trend voor het najaar. Een paar mooie klassieke schoenen mogen dus zeker niet ontbreken. Iets om goed op te letten zijn de details……die maken de schoen tot iets bijzonders en helemaal van jou. Durf te kiezen voor een net iets bijzondere schoen of patroon en je zal echt je outfit upgraden tot een topfit.

Maak je outfit compleet met een stropdas of vlinderdas

Zoals ik al eerder zei,details zijn heel belangrijk dit najaar. Wat geeft meer klasse en maakt een outfit nog meer die van jou……durf te kiezen voor een bijzondere stropdas of nog beter een super mooie vlinderdas (klik hier voor meer info over strikken). Ook bij dassen gaat het om details, wanneer je outfit al druk is kies dan voor een effe das. Kan je outfit wel een uitbundig detail gebruiken kies van voor een das vol met details en patronen.

Kortom het wordt een geweldig najaar waarin wij mannen ook echte mannen mogen zijn!! En kies vooral jou eigen stijl !!

Voor meer inspiratie volg mij op Pinterest klik hier

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer