SelectSelect

Woo candle, kaars met een geweten.

Lifestyle out of the box

Lifestyle is niet alleen maar kiezen voor bepaalde kleren of het drinken van de juiste whisky, nee lifestyle is voor mij veel meer dan dat! Bij lifestyle kies je bewust!! Of andere het daarmee eens zijn is niet aan jou het is immer jou keuze. Ik kies zolang het voor mij te doen is en heel eerlijk ook te betalen is voor producten die in mijn ogen iets doen voor de wereld om ons heen. Vandaar mij keus voor Woo.

DSC05363

Niet zolang geleden werd ik benaderd door Woo met de vraag of ik bekend was met het merk. Ik had nog niet van hen gehoord en daar wilden ze dus graag verandering in brengen. Ik kreeg een kaars en wat kleine kaarsje opgestuurd om het gevoel van Woo te ervaren.

 

Woo

logo

Woo staat voor words of opportunities. Woo maakt de kaarsen van glazen flessen van bier, wodka en wijn. Deze flessen worden verzameld in Azië, hier worden ze gelijk geschikt gemaakt om er een kaars van te maken. De mensen die hieraan werken hebben dus werk en krijgen een eerlijk loon. Ook de kaars zelf is gemaakt in Azië en de wax is pure bijenwas, de geuren van kaarsen zijn ontwikkeld door een top fragance maker. Zo krijg de kaars een geweldige subtiele geur. De wax en het glas worden samengevoegd en over de wereld verspreid en verkocht. Een geweldig mooi project waar de juiste mensen verdienen wat ze moet verdienen.

 

DSC05371

 

De kaars

Niet alleen de gedachten achter het product is goed, ook de kaars zelf is van goede kwaliteit. De geur is geweldig en de kaars brand fantastisch. Zelfs een klein lichtje gaat zo al 4 uur mee. Goedkoop zijn de kaarsen niet, dat is ook niet wat zij willen. Woo is een heel mooi luxe merk met het hard op de juiste plaats. Als jij een heel mooie kaars wilt branden die jou echt warmte geeft dan is Woo jou kaars.

 

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer