MuziekMuziek

State of Art past nu ook goed bij mij.

Word een merk als State of Art nu jonger of word ik gewoon ouder?? haha, het is een kip en ei verhaal ben ik bang. Ik heb het merk jaren geleden gedragen omdat ik verplicht was deze overhemden te dragen in de kapsalon waar ik toen werkte. Tja, alles wat verplicht word is al snel niet leuk meer. Ik moet eerlijk zeggen dat ook daarna het merk bij mij altijd een beetje oubollig overkwam. Het was in mijn beleving een merk voor oude mannen die er jong uit wilde zien (sorry State of Art).

state-of-art-classic-logo-menswear

State of Art voor B4men.nl

Ik kijk veel rond op internet en ben altijd opzoek naar leuke items voor op de blog. Zo kwam ik een fashion foto tegen die mij aansprak over de nieuwe collectie van State of Art!!! Wat??? Vind ik dat nu echt leuk, hahaha ja dus wel!!

Schermafdruk 2015-03-03 15.01.23 Schermafdruk 2015-03-03 15.01.49

Ik heb de stoute schoenen aangetrokken en heb State of Art benaderd. Ik heb mijn verhaal uitgelegd en verteld dat ik graag een artikel zou willen schrijven over State of Art. Ik heb gevraagd of zij hieraan wilden meewerken en daar stonden ze gelukkig voor open. Ze hebben een outfit samengesteld en ik vond het best wel spannend, een foto kan soms heel anders kan zijn dan in het echt en het maakte mij erg nieuwsgierig naar mijn outfit.

 

IMG_1848

Mijn State of Art outfit

Ik kreeg twee shirts en een pullover binnen. Dit was inderdaad de reden waarom mij de foto opviel. Wauw! wat een te gekke style en totaal niet kloppend bij het beeld wat ik altijd van State of Art gehad heb. Oké, ik ben inderdaad wel wat jaartjes ouder en de behoefte is zeker veranderd. Ik draag niet alleen maar t-shirts en jeans meer. Nee, zo af en toe moet ik er wat netter uitzien en dan wil ik alsnog graag wat sportiever gekleed gaan, zonder afbreuk te doen aan de nette outfit. Gelukkig komt State of Art dan echt heel goed van pas, het is gekleed maar toch sportief. Geen oude man die jong wil zijn, maar gewoon een dertiger die gekleed-sportief de deur uit wilt.

State of Art State of Art 1 State of Art 2 State of Art 4

De kwaliteit van State of Art is iets waar ik nooit over getwijfeld heb. Ook in de tijd dat ik “verplicht” State of Art moest dragen was ik wel erg te spreken over de kwaliteit van de kleding. De kwaliteit is zeker niet veranderd en ik kan de komende tijd zeker nog goed genieten van mijn State of Art outfit. Ben jij nieuwsgierig geworden naar de nieuwe collectie van State of Art klik hier.

 

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer