MuziekMuziek

Sorry en bedankt voor het vertrouwen in mij en de blog

Beste Lezers,

Er moet mij iets van het hart. B4men heeft de afgelopen maanden best te lijden gehad onder het openen van mijn eigen Barbershop in Hoofddorp. Natuurlijk zullen de meeste van jullie wel begrijpen dat het opzetten en starten van een eigen zaak niet zonder slag of stoot gaat en dat er heel erg veel tijd in gaat zitten. Ik heb al vaker verteld dat tijd nu juist dat ingrediënt is wat het bloggen zo lastig maakt. B4men bestaat nu 2,5 jaar en is onderscheidend in het feit dat elk artikel op de blog van eigen hand is. Ik heb nog nooit een copy paste vanuit welk persbericht dan ook gedaan. Toch merkte ik wel dat de kwaliteit voor mijn gevoel de laatste 3 maanden toch iets minder was geworden. Misschien zit dat gevoel alleen in mij en hebben jullie hier weinig van gemerkt maar als jullie dit ook ervaren hebben, bied ik jullie dus als lezers van B4men mijn verontschuldiging aan.

DSC05572

B4men bestaat door jullie

Ik vind het maken en schrijven van de blogs voor B4men echt te gek en inmiddels doe ik dit natuurlijk ook niet helemaal meer alleen. Mijn vrouw (Marie Louise) doet op de achtergrond heel erg veel werk voor de blog en zonder haar was er absoluut geen blog!! Ook mijn vader betekend erg veel voor mij en voor de blog, zijn artikels over drank zijn 100 % een meerwaarde voor de blog en hebben al menig mannenhart doen overslaan. Pascal Meulenbelt met zijn columns weet jullie ook nog steeds te prikkelen en inmiddels is ook hij een onderdeel van de B4men familie geworden. Nieuwste aanwinst is Wesley Jansen die het gamen zal oppakken. Kortom, ik heb gelukkig hulp genoeg.

Echter zou er natuurlijk geen B4men bestaan zonder jullie! Natuurlijk is de blog mijn ding en komen er alleen maar onderwerpen op de blog die mij aanspreken, toch had ik het nooit volgehouden zonder dat jullie als trouwe lezers mij niet hadden gesteund en het hemd van het lijf hadden gevraagd. Wanneer ik dus het gevoel heb dat het de afgelopen maanden echt een beetje te weinig is geweest, doet dit mij best wel een beetje pijn. Ik ben niet iemand die snel een excuus maakt of sorry zal zeggen (dit kan mijn vrouw beamen…..) toch vind ik dat ik naar jullie lezers en naar de rest van de B4men Familie best even een keer het hoofd mag buigen en een oprecht “sorry” mag uitspreken.

Vanaf nu weer beter, harder en verder

Zo dat is er uit! Wat mij betreft zand erover en weer vooruit, positief en met heel erg veel nieuwe energie gaan we knallen. De B4men Barbershop is de nieuwe aanwinst en zal het mij een stuk beter en makkelijker maken om jullie verder mee te nemen in de wereld van de mannenverzorging. Mijn oproep aan jullie is dus het weer zo groot mogelijk maken van de blog en de shop. Like en deel de berichten zodat iedereen in Nederland en ver daarbuiten weet wat hier gebeurt. 2016 wordt het jaar van B4men, we gaan harder en verder met de kwaliteit zoals jullie die van ons gewend zijn en waren.

Thanks,

Jan Willem Huffmeijer, B4men

DSC03404

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
3 comments
  • Mooi dat je dit zo uitspreekt. Ja, heb het gemerkt en nee, vind het zeker niet erg. Ga zo door en hoop dat je weer nieuwe energie vind om door te gaan!

  • Blijf het vooral zelf schrijven. Ook de stukjes van je vader zijn heel goed, maar de columns lees ik niet. Ze hebben ook niets of weinig te maken met de rest van de berichten. Die games-gast heeft mij nog niet kunnen overtuigen. Zijn bijdrage of COD was matig.

  • Ja, we hebben het gemerkt en nee het was niet erg. Ik sluit me bij Slowpoke aan dat die gamesgast en jouw vader echt niet overtuigend zijn in wat ze schrijven.

    Verder wil ik opmerken dat er niets mis is met knippen en plakken. Daarmee weet je vaak wel zeker dat de content correct is (iets wat nu nog wel eens niet het geval is, kijk naar de sigaren) en dat er minder “taalvouten” in zitten. Iets dat nu wel heel vaak het geval is.

    Voor de rest lekker doortobben en doen waar JIJ blij van wordt. Worden wij er niet blij van dan gaan we wel naar een andere site.

Written by Jan Willem Huffmeijer