SelectSelect

Mijn geheime spot in Nederland met de mooiste bochten en burgers.

Ik werd uitgedaagd door Marktplaats om jullie te vertellen over mijn hidden gem. Een plek in Nederland die eigenlijk iedereen zou moeten weten, maar die graag voor jezelf houdt. Deze plek moet iets bijzonders hebben en met de auto bereikbaar zijn. Mijn “geheime” spot in Nederland is Langevelderslag.

pa061424

Langevelderslag heeft alles!

Zoals jullie inmiddels allemaal hebben kunnen lezen is ons gezin uitgebreid met een te gekke Berner Sennen pup genaamd Boyd. Super leuk, maar onze barrels zijn daarom wel toe aan vervanging. De auto die bij ons op punt staat om weg te gaan is helemaal op en onze andere auto is te klein om op pad te gaan met gezin en Boyd. Tja, een “klein” hond(je) kan grote gevolgen hebben 😉 Maar waar moet onze auto aan voldoen. Hij moet in ons budget (niet zo groot) passen, wij moeten erin (met hond) passen en hij moet lekker door bochten zoeven! Dan terug naar onze hidden gem. Wat is er dan zo speciaal aan deze spot? Ten eerste ligt hij midden in het Zuid Hollands duingebied en dit betekent dat je hier de mooiste wegen van Nederland hebt om lekker te kunnen cruisen. Ten tweede kom je op een mega parkeerplaats, waar je een hele dag kan parkeren voor €2,-! en sta je bijna direct op het strand en midden in de duinen. Ten derde vind je hier echt de lekkerste burger van Nederland. Een klein maar te gek strand tentje, genaamd Bij Hoogies is daar te vinden. Zelfgemaakte friet en een geweldige Hoogies Burger, meer hebben wij echt niet nodig om ons een dag te kunnen vermaken.

pa091447 pa091451 pa091464

Welke auto past bij ons

Welke auto past bij onze eisen. Ja ik weet dat ik altijd heb geroepen dat ik een hoge auto wil hebben, maar zie jij mij al een hond van meer dan 40 kilo iedere dag meermalen in en uit de auto tillen??? Nee, dat gaat hem (helaas) niet meer worden. De plannen zijn dus gewijzigd en wij kijken nu officieel naar een station auto. Deze auto moet ons de ruimte en de vrijheid bieden om onze hidden gem zo vaak als verantwoord te gaan bezoeken. Nu is ons budget echt niet heel groot en daarom ga ik toch weer zoeken via Marktplaats auto’s. Ik heb honger gekregen en ga rijden! Niet allemaal massaal die kant op hé!! Dan sta ik straks in de file, kost mijn plekkie geen €2,- meer en is die burger wegens succes uitverkocht. ciao 😉

schermafdruk-2016-10-10-06-59-42 schermafdruk-2016-10-10-07-00-46 schermafdruk-2016-10-10-07-02-25

Ik heb nu mijn geheime spot met jullie gedeeld, nu is het aan jou!

Ik heb jullie nu alles verteld over mijn geheime plek in Nederland nu zou ik ook graag die van jou willen weten. Waar ga jij graag met de auto naar toe? Als we allemaal de moeite nemen om dit aan elkaar te laten weten met de #vrijzijn dan ontstaat er onlinegids met de mooiste plekken in Nederland. Doe mee!!

pa061419

*Dit artikel is een samenwerking met marktplaats

 

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer