MuziekMuziek

Skinos genieten op zijn grieks.

SKINOS BRENGT DE GRIEKSE ZON BIJ U IN HUIS.

 

SkinosLogo
Skinos Mastiha Spirit by B4men.nl

Het is toch wel bij iedereen bekend dat de Grieken een hartstochtelijk volkje zijn. De hartstocht zit heel diep in de Griekse cultuur en is overal voel- en merkbaar. De hele levenswijze van de Griekse bevolking straalt passie uit. Hoe dat komt weten we niet. Misschien is het het weer, het eten, het land of hun leefwijze. Duidelijk is wel dat er in Griekenland natuurverschijnselen plaats vinden die de Grieken aangrijpen om er iets bijzonders mee te doen zodat het leven nog aangenamer wordt.

DSC05381
Onze lifestyle….genieten met Skinos.

 

Eén zo’n natuurfenomeen gebeurt op het eiland Chios in de Egeïsche zee. Daar staan eeuwenoude Mastiha bomen. Deze bomen kom je ook op andere plaatsen rond de Middellandse zee tegen, maar alleen op Chios huilen de bomen bij een bepaalde wind tranen van hars. Zijn het tranen van verdriet of vreugde? Geen idee, maar de wind droogt ze tot kristallen. Deze kristallen worden door de Grieken gedistilleerd tot een volle, heldere, licht zoete, bloemige likeur Skinos genaamd.

 

skinos-500x500

In Skinos proef je de hartstocht en de passie van de Grieken. Drinkend op je eigen terras of tuin waan je jezelf op het Griekse eiland met de zee aan je voeten en voel je de warmte die het leven je schenkt.

DSC05377

 

Hoe drink je Skinos

Skinos drink je zo uit de vriezer of met ijs als aperitief of digestief. Maar Skinos laat zich ook gemakkelijk mixen met tonic. En is heerlijk verfrissend in een cocktail met mandarijnenlikeur, ijs en sodawater.

 

skinosmastihaspirit

 

Skinos is als aanbieding te koop bij Gall & Gall.

 

Geschreven door Jos Huffmeijer, Le Nez Promotion

 

DSC05379

 

 

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer