Wat zijn de favoriete standjes van de vrouw

Er is op de blog al een hoop geschreven over waar wij vrouwen van houden of juist niet van houden maar dit alles vanuit een mannelijk perspectief. Vandaag gaan we het anders doen. Vandaag vanuit een vrouwelijk perspectief. Dat mannen openlijker over sex praten dan de vrouw is algemeen bekend, maar dit wil natuurijk niet zeggen dat wij als nonnen leven. Wij vrouwen houden net zoveel van sex als jullie maar wij zijn (meestal) wat bescheidener. Een vrouw laten klaarkomen is echt zo makkelijk nog niet en vraagt meer tijd en aandacht dan bij de man. Geen één vrouw is hetzelfde en er is dus ook niet “het perfecte standje”. Sex is samen delen, ontdekken en vooral samen genieten. Sex moet je spannend houden, dit zorgt voor een beter seksleven maar als je een relatie hebt zorgt het ook voor verdieping. Denk ook niet te moeilijk met standjes, we zijn geen turnsters die hun ledematen in allerlei bochten kunnen wringen (uitzonderingen daar gelaten) Normaal gebruiken wij zelfgemaakte foto’s maar dat zullen we jullie dit keer besparen 😉

De missionaris

De missionarishouding is bij veel vrouwen eigenlijk wel favoriet maar ook wel makkelijk, dus soms moet je gewoon een klein beetje sturen en variëren. Wat kun je dan anders doen? Je hebt bijvoorbeeld ook de diepgaande missionaris. Hierbij ligt de vrouw op haar rug en spreidt zij haar benen zodat jij als man naar binnen kan gaan. Zodra je bij haar binnen bent zet de vrouw haar voeten op jouw billen of als ze hoger kan hoger. Hoe hoger ze haar benen legt, hoe dieper je als man haar kan penetreren. Als de vrouw dan ook iets naar voren komt, dan voelt zij nog meer en ervaart ze dus meer genot. Als vrouw train je meteen je buikspieren, dat is nog eens leuke buikspier oefeningen doen.

standje
Diepgaande missionaris houding. Bron: Tumblr

Op zijn hondjes

Op zijn hondjes ofwel “doggystyle” is bij zowel mannen als vrouwen een favoriet. Bij dit standje zit de vrouw op haar handen en knieën en kan jij als man achterlangs. Voordeel van dit standje is dat je als man met je handen genoeg vrijheid hebt om de vrouw verder te verwennen. Verwar dit echter niet met anaal, want dit bedoel ik er niet mee. Ieder zijn ding, maar niet de mijne 🙂 Wel belangrijk is dat de vrouw haar rug ontspant en iets hol maakt en niet haar rug bolt.

standje1_Fotor
op zijn hondjes ofwel doggy style. Bron: cumonny

Lepeltje Lepeltje

Lepeltje lepeltje is niet alleen maar om samen in slaap te vallen en te knuffelen. Ik haat echt woord knuffelen maar goed. Bij dit standje kan je als man vrij diep penetreren. Zowel de vrouw als de man ligt met het gezicht dezelfde kant op en de man kan dan achterlangs penetreren. Beide bewegen heen en weer voor een optimaal effect. Echter kan de vrouw ook juist stil blijven liggen om de man de vrijheid te geven het ritme en diepte te bepalen. Als de vrouw haar knieën optrekt heeft de man meer de ruimte en voel je dus beide meer. Tevens heeft de man zijn handen, net zoals bij het standje op zijn hondjes, vrij om de vrouw sneller tot een hoogtepunt te kunnen brengen.

standje2
Lepeltje lepeltje, heel knus heel gezellig 😉 Bron: goedgevoel

Girl on top

Dat wij vrouwen van macht houden is toch wel bekend bij jullie mannen? Bij dit standje lig jij als man onderop en zit de vrouw op jou. Hierdoor is de vrouw “in control” en bepaald zij de snelheid, het ritme en hoe diep ze gaat.

standje5_Fotor
Girl on top, wij hebben de controle 🙂 Bron: Pinterest

Body surfing

Bij dit standje draaien we de rollen om, jij mag weer de controle overnemen. Hoe fijn is dat! De vrouw ligt plat op haar buik en legt haar benen open in een v-vorm. Jij als man zijnde gaat plat over haar heen liggen en beweegt op en neer van boven naar beneden. Het voordeel van dit standje is dat tevens de G-spot van de vrouw gestimuleerd wordt. Het is misschien niet het meest spannende standje voor jou als man zijnde, maar voor de vrouw is dit wel fijn. Sex is natuurlijk geven en nemen en als je partner blij is ben jij het ook 🙂

standje6
Voor de man niet heel spannend, voor de vrouw heel lekker. Bron: girlslovesextoo

 

Als je durft, wat zijn jullie favoriete standjes? Laat het weten onder bij de comments of op de B4men Facebookpagina.

 

Fijn weekend!

 

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Written by Jan Willem Huffmeijer