GezondheidGezondheid

Seks, tweede paasdag krijgt een sekscolumn.

Wat een week! Een week vol dieptepunten. De aanslagen in Brussel, het overlijden van Nederlands grootste exportproduct en The Passion. Poe, en dan niet te vergeten de eerste helft van Nederland-Frankrijk. Veel dramatiek en pijn in een week. Over al deze onderwerpen is al veel gesproken en geschreven. Het is goed om er even bij stil te staan. Maar dat hebben anderen gedaan dus we gaan het er nu niet over hebben. Ik ga de positieve en leuke kanten van het leven bespreken. En wat is er nou leuker dan seks.

 

Seks? Ja, deze column gaat over seks. Want seks is de oplossing van alles. Oké, een bosje bloemen werkt ook goed maar daarna volgt seks. Voor de vrouwelijke lezers en voor sommige mannen een leuk feitje tussendoor. Wist je dat… Je per dag 15 penissen aanraakt door bijvoorbeeld het openen van een deur of door simpelweg handjes te schudden? 15 vreemde penissen. Eigenlijk gaan we, statistisch gezien, iedere dag meerdere malen vreemd. Maar goed, er zijn belangrijkere zaken in de wereld dan zulke onzin statistieken. Bijvoorbeeld dat zo’n 30% van vrouwen boven de 80 jaar nog steeds seks heeft? Zou dat het geheim zijn voor een lang leven? Of zou je dat eigenlijk liever niet weten?

 

Oke, nu gaan we weer terug naar de realiteit. Naar onze zuiderburen. Wat een heftige week. Mijn medeleven gaat uit naar hen. Maar ook naar alle andere slachtoffers van elke vorm van geweld in deze wereld. Maar, wist je dat bij onze zuiderburen poepen een heel andere betekenis heeft, namelijk ‘seks’? Nee he? Ik ook niet, maar Google is soms mijn beste vriend. Een van de weinige statistieken wat geen opzien baarde bij mij is dat De meest populaire seksfantasie een trio is. Volgens mij fantaseert iedereen daar wel eens over. Maar wat is volgens jou een goede nummer twee? Laat het weten in een reactie

 

 

Column Pascal Meulenbelt

pascal

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .
Written by Jan Willem Huffmeijer