MuziekMuziek

Scalpers is preppy kleding met een knipoog!

Ik werd laatst gewezen op een voor Nederland nieuw kledingmerk Scalpers. De uitstraling van het merk sprak mij gelijk aan. Ikzelf hou wel van die preppy look en als je dat als merk durft te combineren met skulls, dan ben ik om. Ik zal alvast benadrukken dat dit artikel op geen enkele manier gesponsord is, ik vind het oprecht gewoon een tof merk dat ik graag met jullie wil delen!

Schermafdruk 2015-08-27 12.18.43

Scalpers

Scalpers is een Spaans merk en gaat naar eigen zeggen tegen de traditionele regels van de fashion in. De naam komt van een groep indianen die door middel van scalperen lieten zien dat zij alles wilden doen voor hun vrijheid, zij werden scalpers genoemd. Om het rebelse karakter van het merk te onderstrepen is voor deze naam gekozen. Scalpers staat dus voor de echte dandy look maar dan met een rebelse knipoog. Scalpers oprichter Rafael Medina is zelf een bekend dandy gezicht van de Spaanse JetSet.

Scalpers opent winkel in Amsterdam

De eerste eigen winkel is een feit, op de Reguliersdwarsstraat 57a is de eerste Scalpers store gevestigd. Woon je niet in de buurt van Amsterdam en vind je het te ver weg, dan moet je nog even geduld hebben.Er komen vast en zeker meer filialen aan. Scalpers heeft de ambitie al uitsproken om op verschillende strategische plekken een eigen winkel te willen openen. Wanneer dat gebeurt weet ik niet en tot die tijd moeten we het met de winkel in Amsterdam doen.

Schermafdruk 2015-08-27 12.18.13

Ik vind het een gaaf merk met de juiste attitude en ik ga zeker eens in Amsterdam een kijkje nemen in de shop!

Schermafdruk 2015-08-27 12.19.31 Schermafdruk 2015-08-27 11.53.14

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer