Satan’s Bluff baardolie: een te gekke samenwerking tussen B4men en Dutchbeards

Een paar maanden geleden zijn wij een samenwerking gestart met Bas van Dutchbeards. Wij wilden namelijk een baardolie die naar kokos rook maar die ook een beetje pit had. Bas is voor ons gaan spelen met geuren en na een aantal maal het receptuur veranderd te hebben was het BINGO! Bas had de geur ontwikkeld die wij voor ogen hadden. Kokos met de pit van peper, stoerheid van leer en frisheid door komkommer. Nu kunnen wij hem natuurlijk wel lekker vinden maar nog belangrijker is wat de klanten bij ons in de B4men Barbershop ervan vonden. De reacties waren echt alleen maar super positief en dus besloot Bas om hem daadwerkelijk in productie te nemen. Ook hij was inmiddels helemaal weg van de geur en inmiddels is Satan’s Bluff één van de best verkochte geuren van Dutchbeards. Super trots zijn wij dus dat we deze samenwerking zijn aangegaan en zo je zie je maar dat je door middel van samenwerken tot de mooiste resultaten komt. 

 

B4men Barbershop 

2 jaar geleden heb ik de stap gewaagd om mijn eigen Barbershop te openen. Als Barbier van de B4men Barbershop sta ik, Jan Willem Huffmeijer, voor je klaar met mijn vakkundigheid en passie. Sinds mijn 15e jaar ben ik gegrepen door het barbiersvak en heb ik dus na 18 jaar herenkapper te zijn geweest, de stap gemaakt om mijn droom van een eigen zaak te gaan realiseren. Mijn droom om mijn vak en mijn hobby (blog B4men) te kunnen combineren is dus werkelijkheid geworden. Ik ben nog steeds iedere dag onwijs trots en blij dat ik deze stap gemaakt heb. B4men Barbershop is de barbershop van Hoofddorp en omgeving Haarlemmermeer. Mannen kunnen zich bij mij in de “Mancave Style Barbershop” weer echt man voelen. Behandelingen als het knippen, scheren en verzorgen en stylen van baarden worden met veel passie en gevoel van traditie uitgevoerd. Ik werk alleen op afspraak zodat iedere klant de aandacht krijgt die hij verdient. Iets wat veel mannen als erg prettig ervaren. Wil jij ook een keer een afspraak maken in mijn barbershop, dan kan je dit heel makkelijk online doen op een tijd en dag die jou het beste uitkomt. Ga hiervoor dan naar www.b4menbarbershop.nl

Dutchbeards Baardolie

Dit is wat Bas zelf zegt over Dutchbeards

“Na een lange zoektocht, veel experimenten en heel veel testen zijn we gekomen tot een bijzondere en exclusieve lijn van verschillende baardoliën. Baard olie zoals je die nergens anders tegenkomt. De een nog bijzonderder dan de andere. Baard verzorging voor de man die wel eens wat nieuws wil proberen. Ben je opzoek naar een bijzondere maar vooral lekkere baardolie die verzorgend werkt, goed is voor je huid en baard, en die staat voor genieten. Probeer dan vooral eens de baardolie van Dutchbeard.”

Tegenwoordig heeft Bas niet alleen een uitgebreide lijn met baardolie maar verkoopt hij ook te gekke t-shirts voor mannen, vrouwen en kids. Ben je nieuwsgierig geworden check dan zijn site Dutchbeards.

B4men en Dutchbeards geeft een set baardolie weg en een baardbehandeling in de B4men Barbershop

Om jullie kennis te laten maken met de olie van Dutchbeards en de ervaring in de B4men Barbershop stelt bas 1 set baardolie beschikbaar, bestaande uit de geur Satan’s Bluff en Darling Nicky. Ik geef een baard extra luxe behandeling weg bij mij in de B4men Barbershop. Je baard wordt getrimt, de contouren worden met het mes geschoren, de huid wordt verzorgt met mooie producten en uiteraard krijg je een nabehandeling met baardolie van Dutchbeards. Voor de ultieme ontspanning werk ik met warme en koude doeken. Wat moet je doen om deze prijs te winnen?

De winnaar van de Satan’s Bluff is geworden: Niels Veldhoven, gefeliciteerd ik neem verder contact met je op!! Voor alle niet winnaars we hebben nog een hele toffe winactie met een telefoon klik hier

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer