Satan’s Bluff baardolie: een te gekke samenwerking tussen B4men en Dutchbeards

Satan’s Bluff baardolie van Dutchbeards is absoluut de beste verkochte baardolie bij ons in de B4men Barbershop. Vorig jaar zijn wij een samenwerking gestart met Bas van Dutchbeards. Wij wilden namelijk een baardolie die naar kokos rook maar die ook een beetje pit had. Bas is voor ons gaan spelen met geuren en na een aantal maal het receptuur veranderd te hebben was het BINGO! Bas had de geur ontwikkeld die wij voor ogen hadden. Kokos met de pit van peper, stoerheid van leer en frisheid door komkommer. Nu kunnen wij hem natuurlijk wel lekker vinden maar nog belangrijker is wat de klanten bij ons in de B4men Barbershop ervan vonden. De reacties waren echt alleen maar super positief en dus besloot Bas om hem daadwerkelijk in productie te nemen. Ook hij was inmiddels helemaal weg van de geur en inmiddels is Satan’s Bluff baardolie ook één van de best verkochte geuren van Dutchbeards. Super trots zijn wij dus dat we deze samenwerking zijn aangegaan en zo je zie je maar dat je door middel van samenwerken tot de mooiste resultaten komt. 

B4men Barbershop: een droom die uitkwam

Alweer bijna 3 jaar geleden heb ik de stap gewaagd om mijn eigen Barbershop te openen. Als Barbier van de B4men Barbershop sta ik voor je klaar met mijn vakkundigheid en passie. Sinds mijn 15e ben ik gegrepen door het barbiersvak en heb ik dus na 18 jaar herenkapper te zijn geweest, de stap gemaakt om mijn droom van een eigen zaak te gaan realiseren. Mijn droom om mijn vak en mijn hobby (blog B4men) te kunnen combineren is dus werkelijkheid geworden. Ik ben nog steeds iedere dag onwijs trots en blij dat ik deze stap gemaakt heb. B4men Barbershop is de barbershop van Hoofddorp en omgeving Haarlemmermeer. Mannen kunnen zich bij mij in de shop weer echt man voelen. Behandelingen als het knippen, scheren en verzorgen en stylen van baarden worden met veel passie en gevoel van traditie uitgevoerd. Ik werk alleen op afspraak, zodat iedere klant de aandacht krijgt die hij verdient. Iets wat veel mannen gelukkig als erg prettig ervaren. Wil jij ook een keer een afspraak maken in mijn barbershop, dan kan je dit heel makkelijk online doen op een tijd en dag die jou het beste uitkomt. 

Dutchbeards Baardolie

Dit is wat Bas zelf zegt over Dutchbeards

// Na een lange zoektocht, veel experimenten en heel veel testen zijn we gekomen tot een bijzondere en exclusieve lijn van verschillende baardoliën. Baardolie zoals je die nergens anders tegenkomt. De één nog bijzonderder dan de andere. Baard verzorging voor de man die wel eens wat nieuws wil proberen. Ben je opzoek naar een bijzondere maar vooral lekkere baardolie die verzorgend werkt, goed is voor je huid en baard en die staat voor genieten. Probeer dan vooral eens de baardolie van Dutchbeard.//

Tegenwoordig heeft Bas niet alleen een uitgebreide lijn met baardolie maar verkoopt hij ook te gekke t-shirts voor mannen, vrouwen en kids. Ben je nieuwsgierig geworden naar de Dutchbeards Baardolie Satan’s Bluff hij is te koop bij ons in de webshop.

Dutchbeards Satan’s Bluff baardolie

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer