MuziekMuziek

Review Click & Style van Philips

Deze Click en Style van Philips heeft echt alles in een. Scheren, trimmen of body groomen het kan allemaal met dit apparaat van Philips.

Ik vind het apparaat een mooi design hebben, hij ligt goed in de hand. Ik moet eerlijk zeggen dat ik hem wel veel lawaai vind maken. Verder kan ik weinig op deze Click & Style aanmerken. Hij is ideaal voor iemand die alles uit een apparaat wil halen en daar ook niet te veel voor wilt betalen.

Het scheren

Het scheren met de Click & Style gaat prima, nee niet zo goed als met een echt scheerapparaat. Maar het resultaat is zeker niet slecht.

Het trimmen

Het trimmen met de Click & Style is heel gemakkelijk en gaat erg goed. Ik ben hier echt verbaasd over het resultaat, ik had eerlijk niet verwacht dat dit zo goed zou gaan.

Het groomen

Het groomen met de Click & Style gaat ook erg goed. Heel slim zijn de opzetstukken die je op de scheerkop kan zetten. Op deze manier is het heel makkelijk te bepalen welke lengte je het lichaamshaar geeft.

Kortom Philips heeft een goede alleskunner gemaakt die ook nog eens erg goed te betalen is. Dit zal veel jongeren aanspreken.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer