MuziekMuziek

B4men.nl steunt Movember

Jan Willem live vanuit de b4men barbershop

B4men.nl steunt Movember

Als barbier weet ik alles van snorren en baarden en natuurlijk ook alles van Movember. Vorig jaar heb ik bij mij in de kapsalon een grote Movemberactie opgezet. Ook dit jaar geven wij weer aandacht aan Movember.

Wat is movember??

Movember is een samenvoeging van de woorden november en moustache (snor). Movember vraag aandacht en geld voor onderzoek naar prostaatkanker. Mannen kunnen zich aansluiten bij de actie door in de maand november een snor te laten groeien en zo aan de hele wereld te laten zien dat zij movember steunen.

Belangrijk??

Dat prostaatkanker een groot probleem is wist ik wel, maar nadat  wij vorig jaar de actie in de zaak hebben gehouden, kom je er pas echt achter dat bijna iedereen in zijn directe omgeving wel iemand heeft of heeft gehad met prostaatkanker. Mannen zijn geen praters en over een onderwerp als prostaatkanker praten wij al helemaal niet snel. Daarom is het zo belangrijk dan wij aan heel de wereld laten zien dat wij onderzoek naar prostaatkanker belangrijk vinden door middel van het laten staan van een snor. Zeg nou zelf hoe moeilijk is dat nou…. gewoon een maand lekker lui zijn en je scheermes laten staan.

Waar gaat je geld naar toe??

Door een hoop gedoe in de wereld van inzamelingsacties dreigt de onderzoekswereld zonder geld te komen te zitten!!! Belangrijk is het dus om wel geld over te maken!!! Geen zakken willen vullen van dure directeuren???  Maak dan je geld over naar een onderzoeksinstituut als het Antoni van Leeuwenhoek!! IBAN rekeningnummer: NL26RABO0102900000

http://nl.movember.com/

http://www.avl.nl/

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer