MuziekMuziek

Remington Pro Power tondeuse. B4men.nl review.

Jan Willem Huffmeijer in de B4men Barbershop

Remington Pro Power tondeuse is de nieuwe tondeuse voor Remington. Ik moet zeggen dat ik best wel onder de indruk ben van deze tondeuse. Ze durven wel…. een tondeuse naar een barbier sturen is wel gewaagd, dan moet je best wel overtuigd zijn van je product.

De Remington Pro Power is een mooie en krachtige tondeuse die jou als man de vrijheid geeft om zelf je haar te doen. Oke, ik blijf barbier en zelf je haar doen is gewoon heel moeilijk en eigenlijk niet te doen. Daar begin ik dus ook niet aan. Maar waar ik deze tondeuse echt geweldig voor vind is het trimmen van mijn baard!!!

De Review:

Deze tondeuse is strak en ligt lekker in de hand. Hij is wel zwaar, dat zal de één juist prettig vinden maar een  ander hem hierdoor zal laten staan. Deze Pro Power is uitgerust met een paar hele gave trucjes!!!

Quick Wash System
Quick Wash System

Briljant is het kunnen openklikken van de kop waardoor je de binnenkant van de kop kan schoonspoelen.

Iets wat ik ook geweldig vind en waaruit blijkt hoe ver ze over dingen na denken…..je kan deze tondeuse opladen via je usb!!! Dit zorg ervoor dat hij op te laden is via je telefoonlader maar ook bijvoorbeeld via je computer. Geen gezeul met allemaal verschillende opladers wanneer je op pad gaat.

Ikzelf heb de HC5800 mogen testen en die is uitgerust met een digitaal display waarop de hoeveelheid minuten op wordt aangeven. Dit soort dingen maken voor mij deze tondeuse echt tot een heel gaaf ding!!! Beetje jammer vind ik de opzetstukken waarmee je de lengte kan aanpassen, deze zijn een beetje gammel. Als je de tondeuse echt op reis gaat meenemen dan zullen deze opzetstukken snel breken. Dit is voor mij wel een minpunt. Overall vind ik deze tondeuse echt een mooi ding en de meest luxe uitvoering kost maar €59.99 dat maakt de Pro Power gelijk heel betaalbaar!!!

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer