MuziekMuziek

Scotch & Soda Island Water Eau de parfum voor mannen review.

Scotch & Soda Island Water Eau de parfum voor mannen. Het inmiddels groots bekende kledingmerk Scotch & Soda komt met een toffe geurenlijn. Al jaren timmert het Amsterdamse modehuis aan de weg en is het merk inmiddels bekend over heel de wereld. De kleding is altijd eigentijds en met een toffe twist. Of de geuren net zo spannend worden als de kleding ga ik graag onderzoeken. Vandaar deze review van de nieuwe geuren. Ik praat in meervoud omdat ze een mannen en vrouwengeur hebben in de Island Water lijn. Ik review echter alleen de mannengeur.

Scotch & Soda Island Water is de zomer 2020

Onze zomer in eigenlijk nog niet eens begonnen maar we hebben al zoveel zon gehad, dat de zomer al bijna niet meer stuk kan. De nieuwe kledinglijn van Scotch & Soda is geïnspireerd op het verhaal van de Japanse Musa-Shiya. Zijn kleding- en stoffenwinkel in Honolulu in Hawaï bleef leeg totdat een verwoestende vloedgolf een groot deel van de winkel verwoeste. Het punt om het roer om te gooien en terug te keren naar zijn roots en tradities. Zijn traditionele hawaishirts werden een grote hit. Het verhaal symboliseert kracht, geloof in jezelf en toewijding. Iets wat je terug kan vinden in de collectie kleding en geuren van de zomercollectie van Scotch & Soda.

Island Water Eau de Parfum voor mannen review B4men

Deze zomerse geur voor mannen is geïnspireerd op de zomerse geuren van Hawaï. Zomerse vruchten, tropische wouden en de oceaan zal terug te moeten vinden zijn in de geur. De verpakking van de geur is super zomers en als inspiratie natuurlijk het design van een hawaishirt. De flacon zelf is strak en modern en staat in een bijzonder contrast met de verpakking.

  • Topnoten: totale frisheid van citrus en vruchten geven de geur een verkwikkende start. Hier wordt je wakker van.
  • Hartnoten: na een paar minuten nemen de hout, anijs en kruiden het over. Een bijzonder en unieke geur die eruit springt.
  • Basisnoten: een duidelijke musk en houtgeur geven de basis van de geur iets stoers en mannelijks. In de basis is hij verrassend fris en licht. Ondanks de op het oog zware geuren van musk en hout. Dit frisse in de basis komt van water en citrus. De basis is zeer aangenaam.

Island Water van Scotch & Soda in een bijzondere geur voor mannen. Vaak zijn zomerse geuren een beetje standaard en erg fris. Deze geur is zeker niet standaard, heel zomers en toch mannenlijk. Deze combinatie vind ik persoonlijk erg lekker. Met een adviesprijs van € 59,95 voor 90ml. vind ik hem niet heel prijzig, wat hem nog aantrekkelijker maakt.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer