MuziekMuziek

recept:Noedels Thai Curry Paste Yellow uit het Azië Pakket van Lidl.

Azië Pakket van Lidl

Het hebben van een blog geeft erom veel werk maar heeft ook hele leuke kanten. Zo kreeg ik vorige week een heel mooi pakket van Lidl opgestuurd om eens te kijken en uit te proberen natuurlijk. Bij de Lidl hebben ze momenteel de Azië weken en die willen ze graag op deze manier onder de aandacht brengen. Hé en zeg nou zelf, dat is toch niet verkeerd op deze manier.

DSC04082

 

Als eerst ga ik de noedels en curry voor jullie uit proberen. Ik ben gek op Curry gerechten, het is super snel klaar en erg lekker. Ik gebruik voor dit recept de producten uit het Azië pakket van Lidl, uiteraard doe ik ook nog wat verse groente in de Curry voor de bite en de vitamine!! Deze Curry is niet heel pikant en kan dus ook goed gegeten worden door mijn kinderen (die er ook echt van hebben zitten smullen), zelf houd ik wel van erg pittig eten en ik heb er dus nog wat sambal aan toegevoegd.

 

DSC04108

 

Noedels met de Thai Curry Paste Yellow recept

Dit heb je nodig:

DSC04092-Curry paste (Thai, Yellow)

-Noedels

-Cocos Milk(ik heb een half blikje gebruikt)

– 400/500 gram kipfilet in blokjes of reepjes

-Courgette, in blokjes gesneden

-Paprika, in reepjes gesneden

-Kastanje champignons, in blokjes gesneden

-kruiden naar smaak, ik gebruik altijd peper/zout/paprikapoeder/kerriepoeder hot.

 

Bereiding:

Ik begin met het schoonmaken van de kip en snijd deze in reepjes. Hierna was ik de groeten en snijd deze in blokjes en of reepjes. Doe de courgette als laatste in verband met het verkleuren van de groente. Nu zet ik de wok op hoog vuur en laat de wok even op temperatuur komen. Wanneer de wok heet is doe je er een flinke hoeveelheid olie in, wok als eerste de kip en bestrooi deze met kruiden naar smaak. Zet een pan op met heet water en kook de noedels zoals aangegeven op de verpakking. Als de kip gekleurd is en bijna gaar, doe ik de groeten bij de kip in de wok. Als de groenten goed gaar zijn en een mooi kleurtje hebben, doe ik de helft van het blikje cocos melk in de wok en voeg ik twee volle eetlepels curry paste toe. (Gooi de rest van de curry paste niet weg deze kan je in de koelkast bewaren) Laat de curry paste even oplossen en doe als laatste de noedels erbij en roer even door. Nu opscheppen in een mooi oosters bakje en natuurlijk mogen er geen stokjes ontbreken!! Echt heerlijk met een frisse Gin en Tonic erbij (klik hier voor info over de Gin en Tonic).

DSC04093

DSC04096

DSC04103

 

Eet Smakelijk.  

DSC04127

DSC04123

 

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer