MuziekMuziek

Radbag.nl one piece van superman. Iedere keer weer lachen.

radbag

Mijn zondagmorgen begint vanaf nu met een dikke lach. Ik kreeg van Radbag.nl deze one piece om te reviewen. Ik ben zelf niet echt van de one piece en draag in huis eigenlijk bijna nooit iets anders dan mijn ‘gewone’ kleren. Een enkele keer wil ik nog wel eens een ordinaire joggingbroek aantrekken. De reden dat ik niet van de one piece was is ook simpel hoor….ik had er geen hahaha.

DSC06230

Radbag.nl zorgt voor de verandering

Toen ik de one piece binnen kreeg heb ik echt gelachen en even getwijfeld of ik dit wel serieus ging dragen. Ik ben overstag gegaan en heb hem aangetrokken….tot groot gelach van mijn vrouw en dochters. Maar ik was vanaf dat moment verkocht. Het zit heerlijk en ik zit nu hele zondagen in mijn superman pak beneden. De mooiste opmerking kwam van mijn dochter van drie…….ik stapte binnen met mijn one piece aan, ze keek mij aan en riep “mijn papa is nu een super held”!! Echt dan gaat ie niet meer uit geloof mij!! Het blijft een leuk ding en het geeft altijd wel een reactie van de omgeving, de superman one piece heeft dus veel humor in mijn zondagmorgen gebracht. Een heel klein puntje van kritiek…..ik mis een klein stukje stof achter de rits. Als ik hem aan heb moet ik nu een shirt eronder dragen omdat je anders constant een koude rits tegen je buik voelt. De verdere kwaliteit is echt top. Je krijgt dus niet alleen een leuke gadget maar ook nog eens een goede kwaliteit.

  DSC06711

DSC06718

DSC06716

Radbag.nl meer dan een one piece

Ik kreeg nu de one piece van Radbag, maar deze site is een echte gadget site. Bij radbag.nl vind je zoveel gadgets dat het bijna moeilijk kiezen is. Het is een site waar je uren lang op kan rond neuzen. lachen en verbazen over de verschillende gadgets die zij hebben. Ben je opzoek naar te gekke gadgets of een origineel kado voor iemand dan is radbag.nl echt een uitkomst.

radbag.nl

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
2 comments
 • Beste Kees,

  Bedankt voor je tip. Ik geef soms een goed gelezen artikel een sponsor bedrag mee. Zo kunnen andere mensen mijn blog lezen en niet alleen de mensen die mijn pagina al hebben geliked.
  De interactie zie ik namelijk wel aan de bezoekersaantallen op mijn site. Die stijgen nog steeds. Het is belangrijk voor een site als die van mij dat mensen de mogelijkheid hebben om de site en mij te leren kennen. Als ik een goed artikel wat sponsor dab kunnen mensen zelf beslissen of zij mijn pagina een like geven of niet. Het is en blijft een vorm van marketing daar ben ik mij van bewust. Ik vind dat geen verkeerde insteek, omdat ik graag zoveel mogelijk lezers wil bereiken en mijn blog graag een belangrijk positie geef in de online-wereld van mannen.
  MVG
  Jan Willem Huffmeijer
  B4men

 • Nogmaals een goedbedoelde tip van een fan en een ervaren blogger:

  Koop geen fans op Facebook!!! Ik herhaal: koop geen fans op Facebook.
  Het aantal likes van je pagina stijgt heel hard, maar ik zie geen interactie die in verhouding staat.

Written by Jan Willem Huffmeijer