MuziekMuziek

The Skullcandy Grind is de aftrap voor Wesley op B4men.

Hehey Wesley Jansen hier!

 Bij dezen mag ik mijn eerste review schrijven voor de lifestyle blog voor mannen B4men. De afgelopen week zijn wij (Jan Willem en Wesley) bij de release van een nieuwe Headphone van Skullcandy geweest, de Grind. Zelf ken ik Skullcandy nog erg goed van mijn (alto/skate) tijdperk en velen van jullie waarschijnlijk ook. We werden leuk ontvangen in de ondergronds opnamestudio Amsterdam Record Studio op Java-eiland Amsterdam. In de ARS kregen we een lekker hapje en drankje en mochten we de nieuwe headphone van Skullcandy de Grind zelf uittesten op onze eigen telefoons. Uiteraard werden we ook op de hoogte gebracht van alle ins en outs van de Grind. Naast de centrale ruimte waren de studio en de opname ruimte. In de studio konden wij gaan luisteren naar een gaaf optreden van de band The Brahms en het mooiste was dat we ook in de opname kamer mochten komen en daar het optreden van The Brahms direct via de Grind konden luisteren. Dat was natuurlijk wel super vet!!
image image imageimage

De Grind van Skullcandy

Hoe gaaf het optreden ook was, we zullen het toch even over de Grind moeten hebben. Skullcandy staat wel bekend om de designs en lekkere felle kleuren. De Grind is verkrijgbaar in wel 50 verschillende designs, super cool natuurlijk! Het belangrijkste van deze headphone is dat hij gewoon goed geluid heeft en een goede bas. Ondanks dat hij erg hard kan staan (wat natuurlijk niet goed is voor je oren) is het geluid van de omgeving toch nog goed te horen. Dan wordt je tenminste niet plat gereden door een auto als je op de fiets zit, ook wel fijn ;-)!!  Er zit op de linkerkant van de headphone een knop om je muziek op pauze te zetten en weer verder af te spelen, dit is tevens de knop om je telefoon mee op te nemen. Naast deze knop zit er ook een mic in de linkeroor, je kan dus gewoon je Grind ophouden tijdens het telefoneren. Ondanks dat hij vrij open staat op de oren en jij daardoor de omgeving goed kan horen, is het geluid naar de omgeving toe minimaal. Sommige mensen kunnen snoeiharde metal gewoon niet waarderen!

 image

Wat kost de Skullcandy Grind

De duurzaamheid van de headphone en de kwaliteit van het geluid doen vermoeden dat je te maken hebt met een erg dure headphone, toch valt het mee. Er zijn twee verschillende klasse en dit heeft te maken met het design. De Grind met een enkele kleur kost €50,- en de specials zijn €60,-. Dit is voor deze kwaliteit headphone echt niet duur. Gewoon een super product voor niet teveel geld!

DSC03626 DSC03623 DSC03624 DSC03617

Groet,

Wesley Jansen

image

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
3 comments
  • Leuke review! Leest lekker weg! (Zoals alle Reviews en berichten op b4men!) Looking forward for the next one!

  • Wederom weer een leuk stukje.
    Maar ik lees graag de reviews en het word altijd op een leuke manier geschreven, alsof iemand het je echt aan het vertellen is, gezellig. Zo ervaar ik het in iedergeval 🙂 😉 (y)

Written by Jan Willem Huffmeijer