MuziekMuziek

Davidoff Cool Water Night Dive

Laatst kreeg ik een mailtje over de vrouwelijke variant van de Davidoff Cool Water Night Dive. Ondanks dat ik geen vrouw ben was ik wel geboeid door deze geur. Ik weet namelijk dat mijn vrouw de mannelijke geuren van Davidoff wel altijd erg lekker vind. Ikzelf heb al eens verteld dat ik daarentegen minder weg ben van de geuren van Davidoff. Maar door dit bericht werd ik toch nieuwsgierig naar zowel de vrouwen als de mannen geur. Meestal als de flacon en de naam donker worden dan wordt de parfum dat ook……..en daar houd ik wel van!! Dus ik heb een aanvraag gedaan om deze beiden geuren te mogen reviewen. En als die vrouwen geur nu heel lekker is, dan weten de mannen van B4men.nl nu al een goed kado voor de december maand.(eerder mag ook natuurlijk.)

davidoff-cool-water-night-dive

De Geuren van Davidoff Cool Water Night Dive

De twee flacons die ik binnen kreeg vind ik qua vorm erg mooi, het hoekige recht flacon voor mannen en de druppel vorm voor vrouwen. Ook de kleur en het verloop van de kleur in de flacon boeit mij op een bepaalde manier. Dat is misschien ook de reden om toch naar deze geuren de kijken. De kleur en vorm vragen wat mij betreft om mooie diepe en sensuele geuren. Oke het blijft Davidoff Cool Water dus er zullen best een frisse touch aanzitten.

DSC06553

Davidoff Cool Water Night Dive men

Wow deze Eau de Toilette is even heel andere koek dan de klassieke Cool Water geur. Hij opent zoals verwacht fris tonen van fruit en water komen gelijk naar voren maar in de diepte van het water komen de tonen van kruiden al naar voren. Bijzonder en hij heeft echt iets van de nachtelijk duik in het water in zich. Nog nooit kon ik mij zo vinden in de naam van de geur en het parfum zelf. De geur wordt dieper en donkerder het hart van de geur komt met tonen van kasjmier en salie. De basis van de geur word gevormd door een bijzonder hout namelijk mastiek. De geurtonen van amber en muskus zijn de perfecte begeleiders van dit mastiekhout. Deze geur heeft mij echt verrast en ik draag deze geur nu graag.

DSC06556

Davidoff Cool Water Night Dive women

Nu is mijn vrouw aan de beurt….de geur waar het mee begon. De geur opent fris en bloemig met tonen van mandarijn. Ook hier nemen de diepere tonen het snel over, een mooie oriëntaalse geur komt naar voren. Het parfum heeft ook een basis van mastiekhout net als bij de mannen, dit moet je echt aanspreken! Het maakt deze geur wel heel bijzonder en heel eigen. Wij beide vonden de geur bijzonder….ik vond hem wel lekkerder dan mijn vrouw. De geur is heel anders dan dat zij normaal zou dragen en daar moest ze erg aan wennen.

DSC06549

Advies B4men.nl

Ik vond het een leuk experiment om nu beide geuren te ruiken en eens te ervaren hoe de parfum van mannen en van vrouwen op elkaar zijn afgestemd. Voor mij was de verrassing het grootst en ben echt van deze geur van Davidoff gaan houden. Iets wat ik nooit had verwacht. Mijn vrouw had juist meer verwacht en moest erg wennen aan deze geur voor vrouwen maar ook zei draagt hem inmiddels graag. Kortom een erg mooie set en door de diepe geuren zeker erg goed passend bij de herfst en winter.

 

Davidoff-Cool-Water-Night-Dive-Woman1

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer